من فکر کنم خیلی واضح گفتم چی کار باید بکنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sinaeslami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
خوب برای آموزش چندان هم بد نیست بالاخره وقتی قرار مثلا مبانی اولیه سخت افزار رو درس بدن و بخواهند یه CPU رو نشون بدن یا رم و یا قطعات دیگه قطعا فرق نمی کنه این cpu جدیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mosquito برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باشه یا قدیمی.
کلا اگر می دونستم این طوری میشه پست نمی زدم
کاربر شهرسختافزار
من فکر کنم خیلی واضح گفتم چی کار باید بکنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sinaeslami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
من حالا هر آموزشی میدم و هر چقدر که جیب مردم رو خالی میکنم به خودم مربوطه
داداش شما آدرست رو برام پ.خ بکن تا من یکی رو بفرستم تا بیاد وسیله هارو ازت بگیره
چیز دیگه ای برای فروش نداری؟
کاربر شهرسختافزار
عجب مصیبتی شد اینها
دوست عزیز این وسایل توی خونه مادر بنده است من هم معمولا خونه نیستم و نمی دونم دقیق چه وقتهای اونجام که بگم کسی بیاد از اونجا بگیر دوست هم ندارم کسی بره در خونه ایشون وقتی خودم انجا نیستم من اگر می دونستم این قدر مشکل میشه می انداختم بره گفتم اینجا می گم کسی خواست آدرس می ده رفتم انجا یه پیک می گیرم اینها رو می ریزم تو کارتن می دم پیک ببر به ادرس طرف پولی هم که برای خودم نخواستم قطعات هم به شرط سالم بودن نیست که کسی مهلت تست بخواهد ( که اگر می دادم هام 5- 6 هزار تومان هزینه پیک این همه احتیاط لازم نداره ) ولی تا الان هم یکی نگفته اقا این ادرس من بفرست به این ادرس اومد آنجا نگاه می کنیم اگر جعبه خالی نبود این آشغال ها که می گی توش بود 5 هزار تومان کرایه پیک رو می دیم والا درد سر شد برای ما
در مورد فرستادن به ترمینال هم که گفتید من که نمی تونم از جیب خودم برای چیزی که مفتی دارم می دم بره 5-6 هزار تومان هم هزینه کنم به شما گفتم شماره کارت بدم 6000 هزار تومان کارت به کارت کنید که من اون بدم به پیک براتون اینها رو ببر ترمینال و بفرست براتون چالوس دیگه بقیش هم که پای خودتون می رفتین از ترمینال تحویل می گرفتین
آخرین ویرایش توسط hapalii در تاریخ 17-01-10 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks