دوست عزیز کلا 45 خریدارم با هزینه ارسال.
پ خ بدین
عضو VIP شهرسختافزار
چند قطعه به شرح زیر به فروش رفته یا با کارت گرافیک خوب معاوضه میشوند ...
یک عدد رم یک گیگابایتی DDR باس 400 دارای گارانتی مادام العمر ...(اورجینال)
یک عدد گرافیک گیگابایت 8500GT 512 مگ
یک عدد کارت صدای 6 کاناله پیشرفته زولتریکس
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pc_hex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
45 که فقط پول رم هست که 1 ماه پیش خریداری شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
اره دیگه ... مگه شما چند خرید داری ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pc_hex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
شرمنده که وسط این مبحث ، اومدم ، ولی باید بگم ، بله سری DDR1 همین قمیت هستش ، البته مارک رم مشخص نشده ولی به هر حال این اقلام بیشتر از 45 ارزش داره ، این حرفمم دلیل بر این نیست که خودم مشتری ام و یا اینکه میخوام بازار گرمی کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pc_hex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به هر حال از اینکه وسط بحثتون اومدم شرمندم
D J V A H I D (16-09-10), pc_hex (16-09-10)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
حالا من که نگفتم رم رو 45 بردار ... گفتم 45 خریده شده و اورجینال بوده و گارانتی مادام العمر داره ... اگه نگاهی هم به سایتهای فروش بندازید مشخصه ... مارک رم UMAX هستش ... www.umax.net
www.markazicomputer.ir
www.fafait.ir
www.lioncomputer.com
ببینید کار به الان نداریم ...
رم 45 خریداری شده ...
گرافیک 78 خریداری شده
کارت صدا هم 22 خریداری شده ...
من قیمت پایه ندارم... با توجه به اون درصدی که جنس دسته دوم فروش میره ... قیمت رو بفرمائید ...
البته 3 قطعه با هم فروش رفته یا با کارت گرافیک قوی تر نیز معاوضه میشود ...
دلیل فروش هم خرید گرافیک بهتره
عضو VIP شهرسختافزار
رم فروخته شد ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
درود ...
رم 38 و صدا 10فروخته شد ...
گرافیک مونده با 2 سال گارانتی باقیمانده آواژنگ ... زیر 40 فروشش نمیصرفه واسم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks