با عرض پوزش از تمامی دوستان به دلیل اینکه با پروک سی اومدم نوشته های بالا اینطور در هم و برهم شده ...
عضو VIP شهرسختافزار
سیستمی که در زیر میبینید سیستمی قدیمی خانگی که از تمیزی هنوز که هنوزه پلاستیک کیبوردش روشه و از نظر تمیزی هر چی بگم کم گفتم ... درسته سیستم قدیمیه و افت قیمت زیادی داره ولی این واقعا نمونست ... لطفا قیمت تک به تک قطعه ها رو اگه واقعا خریدارید به طور معقول بدید ... در غیر اینصورت لطفا تاپیک رو اسپم بارون نکنید ... سیستم یکی از اقوام هست ... درصورت تمایل میزش هم به خریداران شیرازی فروخته میشود (بدون خش و کثیفی و ... ) کاملا تمیز ... نو به دلیل فیل بودن پی سی نتورک برای من عکس رو جای دیگری آپ کردم mb : msi kt4av cpu : amd 2.4 sempron ram : 512 ddr Vdata vga : Ati 128mb aGp cd drive : Nec cd Rw : Sony case : neco +lcd Modem : rockwel hdd : 80 maxtor IDE fdd : mitsumi monitor : Lg 710 Bh 17 inch k.B : TVM flat labtop mouse : Gigabyte Optical Speaker : xfree 2.1 ========================== قیمت درست بدین ... باتشکر ...
آخرین ویرایش توسط D J V A H I D در تاریخ 03-01-10 انجام شده است علت: مرتب سازی نسبی به دلیل فیلترینگ سایت واسه من
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
با عرض پوزش از تمامی دوستان به دلیل اینکه با پروک سی اومدم نوشته های بالا اینطور در هم و برهم شده ...
کاربر شهرسختافزار
بدون مانیتور و مودم و فلاپی درایو 40 خریدارم
عضو VIP شهرسختافزار
دوستان عزیز دقت کنن که این سیستم به صورت یکجا فروخته میشه ... به هیچ عنوان تکی داده نمیشه ...
کاربر شهرسختافزار
90 هزینه ارسال با شما
عضو VIP شهرسختافزار
خب شما که با این قیمت میخوای ... بفرمائید قیمت تک تک قطعات رو بدید ببینم چطوری حساب کردی ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamedy12 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
قیمت یکجا رو گفتم دوست عزیز speaker cd-r modem fdd kb mouse به کارم نمیاد می خوای اینارو وردار
عضو VIP شهرسختافزار
گفتم که یکجا همه رو باهم ... ضمنا هرکی خریداره من اینطوری قیمت کلی قبول ندارم ... تک به تک قیمت بدین ببینم چیکاره اید ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamedy12 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدپس شما یه لطفی بکن لیست قطعاتت رو درست بنویس و یه = هم جلوش بزار که ما جلوی = قیمتمون رو بنویسیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینجوری که شما لیست قطعات گذاشتی اصلا معلوم نیست که چی داری برای فروش
عضو VIP شهرسختافزار
با پرو*ک*سی میام ... الان امکان اینکه نوشته ها مرتب بشه نیست ... هر کاری کردم باز چسبیدن به هم ... آی اس پیم ورود منو به pcn مسدود کرده ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sinaeslami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks