من کارت می خرم 145
کاربر شهرسختافزار
یک عدد کارت گرافیک 4870 با برند سافایر و با تمامی متعلقاتش و با گارانتی یونیکام به مدت 1 سال و 8 یا 9 ماه باقی مانده به فروش میرسد .
قیمت پیشنهادی میباشد .
کارت گرافیک سالم از لحاظ ظاهری و باطنی .
کسی خواست در صورت تمایل میتواند با من تماس بگیره یا پیام خصوصی و یا SMS .
|
|
کاربر شهرسختافزار
من کارت می خرم 145
چند ماه مصرف شده؟
مشکل خاصی نداره؟
دماش چطوره؟
چندتا عکس ازش بزارید.
لطفا قیمت پایه اعلام کنید. من واقعا نمی دونم چه قیمتی پیشنهاد بدم. 160 چطوره؟ می تونم بالاتر هم بدم.
به تاریخ ارسال پست هم توجه کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aexistence برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Olesius (12-07-09)
کاربر شهرسختافزار
بابا شما دیگه کی هستید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فروخته شده این فکر کنم یک ماه بعد از زدن تاپیک ! >>>> یک هفته ( اشتباه تایپی ! )
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 12-07-09 انجام شده است
چه جوری باید بفهمم که این فروخته شده یا نشده بعد از یک ماه. حداقل تو یک پست اعلام می کردید که فروخته شده.بابا شما دیگه کی هستید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فروخته شده این فکر کنم یک ماه بعد از زدن تاپیک !
|
|
شما خریداری؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aexistence برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یک 4870 با همین برند و تفاوت اینکه 1 گیگ هستش.
میخوای؟؟؟؟؟
کاربر شهرسختافزار
با پیام خصوصی ( و خداوند Private Message رو خلق کرد ) ، گارهی اوقات انسان اینقدر مشغله اش زیاد میشه که وقت سر خاروندن نداره و بعدش یادش میره چه کار داشته !! من معذرت میخوام که اعلان نکردم .چه جوری باید بفهمم که این فروخته شده یا نشده بعد از یک ماه. حداقل تو یک پست اعلام می کردید که فروخته شده.
aexistence (12-07-09)
پیغام خصوصی دادم.شما خریداری؟
من یک 4870 با همین برند و تفاوت اینکه 1 گیگ هستش.
میخوای؟؟؟؟؟
کاربر شهرسختافزار
نمیدونم ، اگر چیزی بود حتما جواب میدادم !
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks