سلام
دوست عزیز قیمت نوش الان 93 تومنه که بر مبنای حرف خودتون 20 کم کنی میشه 73 ؟!
عضو VIP شهرسختافزار
درود ... یک عدد گرافیک HIS 4670 ... DDR3 ... 1024 بسیار تمیز ... گرد و خاک نداره و نیز به هیچ عنوان جای پیچ روی بورد نیست ... چون من واشر میذارم همیشه ... گارانتی انفورماتیک گستر تا تاریخ 27 نوامبر 2012 ... کارت بسیار خنک و این هم لینک محصول ...
ایم کارت از سایر برندها گرانتره ... اون هم به دلیل سیستم فن و ...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فروش ترجیحا در شیراز و به صورت حضوری ... شهرستان هزینه پست با شماست ...
قیمت آخر هم 85 ... بدون چونه ... چون که کارت نو نو هست هنوز بوی نو میده ... نمیتونم بیشتر از 20 روش ضرر کنم ... فوقش یه soccer 11 روش بازی شده و نیز نزدیک 2 ماهه خریداری شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دلیل فروش هم : استفاده ندارم ... یه 7300 دارم جواب کارمو میده ...
عکس هم خواستید از خودش میذارم ولی دقیقا مثل عکس فوق ... هیچ فرقی نداره
|
|
سلام
دوست عزیز قیمت نوش الان 93 تومنه که بر مبنای حرف خودتون 20 کم کنی میشه 73 ؟!
کاربر شهرسختافزار
عضو VIP شهرسختافزار
من کاری به حالا ندارم ... کار به 1 ماه و نیم پیش دارم که اینو خریدم ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 3dsat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فدات شم مظاهر جان ... ما قبلا هم با هم معامله داشتیم ... خداییش این یکی رو دیگه نمیتونم پایینتر بدم ... اونوقت میشه 25 ضرر ... موفق باشی ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه کسی 85 نخواست میذارم بمونه رو سیستم ...
Over_Cracker (18-02-11)
عضو VIP شهرسختافزار
پیشنهاد بهتری نبود ؟
پوله پستش چقدر میشه؟؟ اخه با پوله پستش بالا در میاد واقعا
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
90 با پول پست آخرش ... 7-8 میشه پول پست ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط f.b.i govi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
تا دوشنبه شب ساعت 22 هر کی نخواست تاپیک قفل و بایگانی میشه ...
80 خریدارم . پست با شما
عضو VIP شهرسختافزار
85 ... هزینه پست با خودم ... کارت در حد بسبار نو هست ...
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks