dalirMS (09-10-10)
سلام یک سیستم دارم برای فروش که جعبه اکثر چیزهاش هم هست!با سی دی درایور اورجینالش
کلش رو با هم می فروشم ولی اگر کسی جدا هم خواست باید صبر کنه تا اکثر قطعات رو بخوان تا بفروشم!
قیمت پایه هم براشون میزارم تا سر کار نزاریم همو!زیر قیمت پای قیمت بدید ولی نمی فروشم و دعاتون می کنم که تاپیک رو بالا نگه داشتیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربورد:GA-8i945p-g لینک قیمت پایه 35
سی پی یو:3.2/2m/800/04a sl7z8 لینک قیمت پایه 35
رم 1 گیگ کینگستون 800 قیمت پایه 17
گرافیک:xfx 8400gs 256 on board suporting 512 ddr2 (من تو ویندوز دیدم 512 بود) قیمت پایه 28
هارد 320 مکستور قیمت پایه 28
دی وی دی رام سوزوکی ای دی ای قیمت پایه 10
پاور: tvm 570 turbo
مودم دیال اپ زولتریکس قیمت پایه با پاور 10
موس کیبورد اسپیکر(میکر لب 3 تیکه نقره ای) 20
کیس نقره ای 10
مانیتور:720n لینک نقره ای بدون خط و خش قیمت پایه 105
قیمت همش میشه 298
کسی کلش رو بخواد بخره 270 می دم بهش!اگر برای شهرستان بخواد 5 تومان به این هزینه ها اضافه میشه و پول ارسالش با خودش هست!
همه گارانتیاشون تموم شدن
تمام قطعات با مهلت تست 2 روزه داده می شود!
dalirMS (09-10-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
مادربرد + سی پی یو + رم رو 90 تومن خریدارم
اولا که از فرشش منصرف شد فروشندش!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pc_hex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوما شما به من ادرس می دی کجا این مانیتور رو 110 می ده؟تلفن 3 تا جا رو بدهکه زنگ بزنم سوال نم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلا نمی فهمی یا خودتو زدی به خنگی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pc_hex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زیرش بزرگ نوشته شده که مانیتور فوق فروخته شده و موجود نمی باشد!
شما از این بهتر چی داری 110؟17 اینچ؟نو؟بگو ازت خریدارم!سامسونگا
|
|
اولا که خنگ من نیستم و شمایید .
ثانیا بله از این بهتر 17 اینچ دارم . سامسونگ (اتفاقا)
اگه خاستی بگو. تمیز و مشکی براق. کنتراست 2000:1 نَــــــه 600:1
در ضمن اینجا قحطی قطعات استوک نیست مثل بعضی جاها...
ما اینجا 2 تا 2تا 5850 خریدوفروش میکنیم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب اگر داری من اکبند 17 اینچ سامسونگ رو 110 می خرم!مردی حرف زدی پاش وایسا!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بعضی ها اینجا فقط حرف زدن بلد هستند!شما تو عمرت عمرا 8400 بالاتر دیده باشیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pc_hex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای اطلاع دوستان از قیمت این مانیتور 2تا لینک می زارم:
لینک 180 تومان
لینک 195 تومان
یا علی
آخرین ویرایش توسط vahid_lok در تاریخ 10-10-10 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
مادر برد و سی پی یو رم کلا 40 !بیشترارزش نداره این عتیقه
به دلیل بعضی انتقادهائی که بهم شده سعی میکنم کمتر در تاپیکها ، بخصوص تاپیکهای قسمت فروش دخالت کنم
از صاحبان تاپیک تقاضا دارم به مجرد اینکه کار یک تاپیک به پایان رسید اعلام کنند تا اون تاپیک قفل بشه
دوستان هم لطفا یکم بیشتر مراعات کنند و یک مقدار دوستانه پستها و یا انتقادهاشون رو بیان کنند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (10-10-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks