سلام
دوست عزیز قطعات رو تکی هم میفروشید ؟
سلام
یک سیستم تقریبا قوی با کارکرد کم ( نزدیک 70 روز )
1. 120 cpu : phenom x2 550
2. m.b : msi 770 c45 95
3. vga : 5750 forc3d 180
4. 215 lcd 22500 samsung
5. ram 2 gig 1333 kingmax 54
6. tvcard digital redmax 45
7. dvd .riter samsung 26
8 . hard 500 gig 32 mb 65
9. dvdriter asus 30
10. cas soyo 35
11. 16 speaker creative دو تکه
12. 60 power 510 acebel
13. مودم زولتریکس 3 چیپ 13 تومن
قیمت های آکبند قطعاتی رو که گرفتم نوشتم .
قیمت : 750 هزار تومن
|
|
سلام
دوست عزیز قطعات رو تکی هم میفروشید ؟
و این دنیا به لانه ماران مانند است و این دنیا پر از صدای پاهای مردمیست که همچنان که تورا میبوسند در ذهن خود طناب دار تو را میبافند
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط babak_9 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ترجیحا دوست دارم کلی بفروشم مگر اینکه کسی قطعات اصلی مثل 4 قلم اول را بخواهد .
سلام
اولا اصلا قصد اسپم دادن ندارم یه وقت به دل نگیرین
1- قیمتهایی که دادین از آکش کمی بالاتره مثلا سی پی یو و مین یا هارد که حول و حوش 50 یا 52 باید باشه ولی رم رو کمی ارزونتر قیمت دادین الان باید کمی بالاتر باشه . حالا کاری به این حرفا ندارم و قطعاتتم که دیگه آک نیستن . اگر قصد داشتید که قطعات رو تکی هم بفروش برسونید هر کدوم از قطعاتت رو تکی قیمت پایه براشون بزار چون احتمالا چند قطعت به دردم میخوره و خریدار هستم ولی اگر به قیمت بدین
در ضمن امیدوارم که کلیه قطعات رو با هم بفروشید چون اینجوری واستون راحت تره ولی اگر نشد تکی هم میتونید این کارو بکنید و مطمئن باشید کلیه قطعاتتون تکی هم فروش میره چون قطعات بدی ندارین
با آرزوی موفقیت برای شما
و این دنیا به لانه ماران مانند است و این دنیا پر از صدای پاهای مردمیست که همچنان که تورا میبوسند در ذهن خود طناب دار تو را میبافند
ممنون از لطف شما ... منم قصد دارم کلی بفروشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط babak_9 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد هارد هم بله ... دیروز یکی از دوستان گفتن 51 خریدم ... رم هم شده 60 ولی در مورد قطعات دیگه پرسیدم گفتن تقریبا درسته ... حالا شاید هزار تومن بالا پائین
کاربر شهرسختافزار
یه کمی بالاست عزیز.
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks