سیستم خوبیه !!! حالا چرا میخوای بفروشیش ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
سیستم خوبیه !!! حالا چرا میخوای بفروشیش ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
همرو با هم میخوای بفروشی ؟ یا تک تک هم میفروشی ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
دوست عزیز سیستم خوب نگو خداست درسته ddr2 هست اما از خیلی از ddr3 ها هم بالا تر جواب میده دلیل فروش وسوسه شدن برای خرید ماشین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تک تک نه همه رو با هم چون اونطوری رو دستم می مونه
New Season
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کسی پیدا نمیشه که همشو بخره من CPU و بقیه هم صبر کن ببین چی میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نگفنی ورژن CPU چیه ؟ C1 یا E0 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
دوست عزیز فکر نکنی خدایی نکرده می خوام بز خری کنم یا به سیستم شما توهین کنم مسلما سیستم خوبیه
من 650 هزار تومن پیشنهاد می دم چون برای خرید سیستم بیشتر پول ندارم تصمیم با خودتون
البته بدون dvd rw و cpu cooler هم می خرم
بازم می گم من از قیمت ها و سخت افزار زیاد سرم نمی شه
آخرین ویرایش توسط arya66 در تاریخ 12-10-08 انجام شده است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arya66 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعا عند قیمت بود!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
G81 جان هارد رو چند قیمت میذاری؟...سالم باشه و قیمت مناسب طالبشم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
خوب من که گفتم قیمت سرم نمی شه بعد هم گفتن جدا جدا نمی فروشنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N0m@d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر نه من هم cpu و هم hdd و هم پاور رو می خوام
G81عزیز اگه واقعا قصد فروش داری یک حدود قیمتی از تک تک و کل بگو تا هر کس بالاترین پیش نهاد رو داد به اون بفروشی
مرسی
آخرین ویرایش توسط arya66 در تاریخ 12-10-08 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks