سی پی یو D0 باشه من خریدارم
بچش هم لطف کنید بی زحمت
فقط و فقط ===> راجر فدرر
Roger Federer: It's nice to be Important but It's more important to be nice
ARA: You can make a million UEs Roger, but you're still a beauty!
ARA: Win or lose, watching you is a blessing in itself
HWBOT SSA Member
سی پی یو D0 باشه من خریدارم
بچش هم لطف کنید بی زحمت
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
|
|
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نقل از دوستمون لطف کنید رویژن سی پی یو رو اعلام کنید و یک بچ از کل سیستم با CPUZ بزارید چون من هم بیشتر برای اور میخوام و اگر پردازنده C0 باشه به کارم نمیاد .
سایت اطلاع رسانی و فروشگاه سخت افزار WWW.P30HARDWARE.NET
ارتباط با من 09370309268 - nasiban@yahoo.com - nasiban@gmail.com
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدC0 هستش.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nasiban برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با عرض سلام من 920 هستم
فقط یک لطفی بکن دوست عزیز اگر تمامی قطعات سالم هستند که هیچ ولی اگر قطعه ای از موارد فوق خرابی دیگه ای داره لطف کن پیغام خصوصی بده با هم کنار میایم و البته خواهش دیگه ای که دارم چندین عکس از تمام قطعات سیستم بذار تا بهتر سیستم و کیفیت اون مشخص بشه . برای مشخص شدن دقیق مدل قطعات میتونی از وبسایت شرکت های سازنده قطعات استفاده کنی و لینک قطعات رو قرار بدی.
با تشکر
آخرین ویرایش توسط nasiban در تاریخ 21-11-09 انجام شده است
سایت اطلاع رسانی و فروشگاه سخت افزار WWW.P30HARDWARE.NET
ارتباط با من 09370309268 - nasiban@yahoo.com - nasiban@gmail.com
کاربر شهرسختافزار
من کیس و با مخلفاتش به قیمت مناسب برمیدارم!
09191516656
بیا بالا
تکی هم شاید دادم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام حامد جان
میبینم که از پرشین تولز به اینجا مهاجرت کردیو سیستمتو هنوز داریش
عزیز من هاردتو 65 میخرم
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
سلام گزافیک شمارو 165 میخرم
من کارت گرافیکتو 166 میخرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks