درود
فروش تک قطعه داری ؟
گرافیکو چند میدی ؟
سلام دوستان.
یک سیستم که نزدیک یکسال دارمش با مشخصات زیر فروشی:
CPU >>i7 920 فروخته شد.
MB >> intel DX58SO فروخته شد.
RAM >> 3*1GB corsair1600
VGA >> 4870 1GB DDR5 sapphire
HDD >>1TB seagate 32M فروخته شد.
DVD-RW >>1samsung+1hp فروخته شد.
CASE >>TEMPEST فروخته شد.
POWER >> coolermaster UCP1100W
KEYBOARD >> logitech diNovo-Edge
MOUSE >>MX Air
LCD >>T220P فروخته شد.
توضیح:ال سی دی قسمت پنل پشتش که جای پورتهاش هست قفل پنلش شکسته به علت بد جا زدن.
فروش به بهترین پیشنهاد.
علت فروش : $
آخرین ویرایش توسط HAMED_ARVIN در تاریخ 17-01-10 انجام شده است
|
|
درود
فروش تک قطعه داری ؟
گرافیکو چند میدی ؟
آخرین ویرایش توسط 3dsat در تاریخ 20-11-09 انجام شده است
HAMED_ARVIN (20-11-09)
LCD رو تک هم می فروشی ؟؟؟ من خودم دارم زرشکیه درسته ؟
قیمت برام پ.خ کن
HAMED_ARVIN (20-11-09)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط HAMED_ARVIN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستم خوبیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر یه قیمت پایه مناسب براش بزنی احتمالا یه حراجی داغ رو این سیستم خواهیم داشت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HAMED_ARVIN (20-11-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 3dsat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدوالا چون سریع میخوام بره نمیتونم تکی بدم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط programmer69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نیما جان خودت اوستائی.قیمت خودت قیمت پایه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از لطفت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط HAMED_ARVIN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
معمولا دوستان فروشنده قیمت پایه و کارشناسی رو با هم قاطی میکنند
قیمت کارشناسی این سیستم بنظرم حدود ۱۲۰۰ هستش
ولی قیمت پایه بایستی از این مبلغ خیلی پائینتر باشه تا تعداد زیادی خریدار جذب کنه و اونها قیمت نهائی رو بالا ببرند
پیشنهادم رو قیمت پایه حدود ۸۰۰ تومنه ( و حتی پائینتر )
باز هر جور صلاح میدونید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
CPU و گارفیک روچند میدی ؟
به نظرم تا قیمت پایه نذارید پیشنهادها شروع نمی شه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فعلا جدا نمیدم دوست عزیز.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nasiban برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت پایه :900برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط roben برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من 910 هستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط HAMED_ARVIN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks