MAIN
GIGABYTE-GA-MA770-UD3
CPU
AMD Phenom 9650 Quad-Core
RAM
KINGMAX 2G DDR2 1066
HARD
MAXTOR 160X2
MAIN
GIGABYTE-GA-MA770-UD3
CPU
AMD Phenom 9650 Quad-Core
RAM
KINGMAX 2G DDR2 1066
HARD
MAXTOR 160X2
|
درود برشمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط odesa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرامی اگر براتون امکان داره یک قیمت پایه برای قطعات بفرمائید
چشم
190 قیمت پایه
nima_hl (20-09-11)
مادربورد رو خریدارم در صورتی که تکی هم حاظر به فروش هستید
New Season
معین جان یه پیشنهاد قیمتی هم میفرمودید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا اگر 180 تومن مین را تکی میخری قطعا دوستمون فروشنده هستند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پینوشت : یه موقع سو تفاهم نشه من اصلا odesa گرامی را نمیشناسم فقط اگر خدا بخواد یکم دارم بهتر میشم و در این قسمت فعالیت بیشتری میکنم تا وضعیت بازارچه بهتر بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فضولی : بنظرم قطعات این دوستمون در صورت سلامت یه همچین حدودی میارزه
مادربرد 60 تا 80 تومن
پردازنده 50 تا 70 تومن
رم 15 تا 20 تومن
هاردها دونه ای 15 تا 20 تومن
hadi9092 (14-10-11)
تشکر!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا...
نییییمااا...نییییمااا
اوپس ببخشید آقا نیما یکم هیجان زده شدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
من همشو 160 خریدارم،به شرط سالم بودن
(البته cpu زیاد به دردم نمیخوره و اگه تکی بفوشی،همرو جز اون خریدارم،در غیر این صورت همرو یه جا میگیرم)
(مادربورد شما کدوم ورژن این مدله؟!(اگه رنگ فریم دور cpu و نوع تغذیه کمکی(4pinیا8pin)رو بگین خودم تشخیص میدم!))
اگه خواستی باز پیام خصوصی بزار ،تو قیمت توافق میکنیم.
آخرین ویرایش توسط amin69r در تاریخ 21-09-11 انجام شده است
با چی شد پس؟!
سلام .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط odesa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مادر بورده گارانتی داره؟
آخرش چند؟
شما کجایین اونوقت؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks