MicroSystem (17-12-09)
دوستان نتیجه گیری کردم که سیستمم رو عوض کنم و روی پلتفرم i7 تست بزنم . به همین دلیل مادربورد و رم هامو فروختم الان یه دونه سی پی یو دارم که خیلی توپه رکورد ایرکولینگ باهاش زدم میتونید کارایی پردازنده رو در امضاء من مشاهده کنید .
قیمت پیشنهادی من برای شروع 62 تومن هست .
قیمتش از نوی همین پردازنده گرون تر هست ولی من این قیمت رو به خاطر بچ توپی که داره زدم و اکثر اورکلاکر ها میفهمن منظورم چیه .
آخرین ویرایش توسط nasiban در تاریخ 26-12-09 انجام شده است
سایت اطلاع رسانی و فروشگاه سخت افزار WWW.P30HARDWARE.NET
ارتباط با من 09370309268 - nasiban@yahoo.com - nasiban@gmail.com
MicroSystem (17-12-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
آره من ميفهمم
ولي يه دونه E5300 راحت به اين فركانس ميرسه
HWBOT SSA Member
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MicroSystem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دقیقا صحیح عرض می کنن آقای M.S . بهترین کار اینه چون بچ خوبی هست و خوب اور می شه به قیمت نو ی 5200 قیمت بدید. این طوری بهتره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید موفق باشیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nasiban (17-12-09)
کاربر شهرسختافزار
قیمت باکس این cpu الان 68 چجوریه که شما میگی 70 ؟؟؟؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید از کی تا حالا معیار قیمت بالا، oc یه cpu؟؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان من در پست اول توضیح دادم نوی این پردازنده ارزون تر هست و دلیل قیمت گذاری رو هم بچ نامبر خوب سی پی یو ذکر کردم .
در ضمن شما اگر اطلاع داشته باشید CPU های Try قیمت ارزون تری هم دارند پس خرید اونها درست به نظر میرسه ؟ جواب من منفی هست چون پردازنده های بی کیفیت به صورت try عرضه میشن .
اکثر دوستان اطلاع دارن پردازنده های خوب حتی با قیمت بیشتر فروش میرن مثلاً پردازنده های هند پیک یا دست چین شده خیلی قیمت های بالایی دارند که این قیمت من در برابر اونا هیچ هست .
با همه این تفاصیر من به قیمت 65 هزار تومن فروشنده هستم هر کی بالاترین پیشنهاد رو داد برای اون . در ضمن با این قیمت برای کاربران عادی فایده ای نداره بهتره یک اورکلاکر خوب اونو بخره چون دوست دارم بچه ها باهاش رکورد های توپ بزنن در غیر این صورت به یک مصرف کننده میفروختم .
MicroSystem (17-12-09), nima_hl (17-12-09)
کاربر شهرسختافزار
اين هم راست ميگه مثل شماره هاي رند موبايل ميمونه كه بعضا تا 1 ميليون هم ميفروشند دست دومش رو در حاليكه صفرش خيلي ارزونتره
به هر حال بايد كسي بخره كه بخواد ركورد و ... بزنه
|
|
دوست خوبم چه کاریه خوب ادم e5300 برمیداره.
قیمتت را بیار پایننننننننننن
کسی نبود .
62 تومن
کاربر شهرسختافزار
کسی میتونه جریان پچ نامبر و توضیحاتش رو کامل برای ما بگه؟
HWBOT SSA Member
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezaaghili برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینجا جاش نیست اما ....
هر cpu یک fsb wall داره که برای اور کلاک cpu اونو محدود می کنه. (مثلا برای بچ Q904A155 این مقدار 355 هست که با ضریب 12.5 این cpu حداکثر تا 4.45 اورکلاک می شه. ) این fsb wall بسته به بچ های مختلف و استپیگ مختلف فرق می کنه. حتی گاهی برای رسیدن به فرکانس مشابه نیاز به ولتاژای مختلفی هست.
که این موضوع بیشتر برای اورکلاکرهای و مدل های گرون و حرفهای تر مثل سری E8x00 به چشم می آد.
rezaaghili (21-12-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks