دوست گلم...چند گیگ هست و اگه میشه قیمت آخر رو پخ کن..
سلام دوستان این رم رو دارم نیازی به تعریف نداره کاراییش فوق العادس گارانتی مادام العمر عقیق رایانه داره فرکانس و تایمینگ هم تا دلتون بخواد عالی میزنه الام روی سیستم 1866 cl6 هست که روی مین بهتر cl5 هم ست میشه رکوردش 2800 cl10 هست کاملا سالم هستند همونطور که میبینید پکشون هم موجوده قیمت هم بهتره قبل از پیشنهاد از بازار بگیریدقیمت پایه 200 فوری 210
اسپم ممنوع
تحویل فقط تهران حضوری
میتونم بفرستم با تیپاکس یا پست ولی بعد از ارسال هیچ چیزی قبول نخواهم کرد و هزینه ارسال به عهده خریدار هست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
دوست گلم...چند گیگ هست و اگه میشه قیمت آخر رو پخ کن..
کیت 4 گیگ هست اصلا 8 گیگش در ایران وجود نداره قیمت اخرشو زدم و کمتر هم راه نداره شما اگر بتونید پیدا کنید نوشو 290 تومن هست
دوستان این رم رو از دست ندین روی مین v pro z77 فرکانس 2400 cl 8 با ولتاژ 1.68 میزنه مطمینا روی مین بهتر تمیتونه 7 یا حتی 6 با ولتاژ بالا بزنه
داداش 190 خریدارم....
کجا تشریف دارید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rasmus_is_dead برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
200 کمتر نمیشه شرمنده
خواستین فوری 210 هست من برای شما 200 حساب میکنم
آخرین ویرایش توسط kdo در تاریخ 24-12-12 انجام شده است
|
Up...Up
خوب بفروشی...
دوستان شرمنده زیر این قیمت نمیدم مخصوصا بخاطر سیل افزایش قیمتی که از 4-5 روز پیش اومده فکر میکنم الان نوش از 290 هم فراتر رفته(البته اگر پیدا کنید) و فکر نمیکنم دست دو این رم زیاد پیدا بشه نوشم کمتر از من یا حتی به اندازه من پیدا کردید میخرم ازتون
دوستان نمیدونید چه رمی رو از دست میدید تایمینگ خورش عالیه تا چند هفته دیگه پول دستم میاد و فروش متوقف خواهد شد
.................................................. .....................................
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks