The-Joker (26-08-12)
سلام .
بنده یه سی پی یو core i7 930 بسیار تمیز و کم کارکرد دارم که میخوام با 6 هسته ای های همین سوکت مثل 980 یا 990 یا 995 تعویض کنم . مابه تفاوت رو هم تقدیم میکنم . هر کدوم از دوستان موردی سراغ داشتند لطفا بفرمایند .
* خریدار 8 یا 16 گیگ رم با کیفیت برای 1155 هم هستیم . موردی بود بفرمایید
با احترام
The-Joker (26-08-12)
|
up.....................
آخرین ویرایش توسط xoma در تاریخ 24-08-12 انجام شده است
The-Joker (26-08-12)
up....................
The-Joker (26-08-12)
موردی بود بفرمایید.
پ.ن
زلزله که اومد ؛ ما هم خونمون رو از دست دادیم ....
Hotoverclock......
با احترام
The-Joker (26-08-12)
یه آپ به افتخار آقا حسین گل و عزیز .
دوستان ما هات اورکلاکی ها که خونمون رو از دست دادیم ، لطفآ زیر پروباله ما رو هم بگیرید دیگه ، مخصوصآ آقا حسین گل که به گردن هات خیلی حق داشت .
xoma (28-08-12)
|
قربونت برم محمد جان ؛ زحمت کشیدید و لطف دارید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط The-Joker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میکاییل جان چند وقته اثری از امیر حسین نیست ؛ نمیدونم کجا رفته و چیکار میکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pc_hex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پ.ن
دکمه تشکر برای من انگار وجود نداره ؛ از مدیریت محترم پرسیدم گفتند که تو بازارچه کلا غیر فعاله ؛ با این وجود محمد جواد تونسته تشکر کنه ؛ از این که بگذریم هر جای دیگه انجمن هم میرم باز همینه و نمیتونم تشکر کنم . یعنی این مشکل فقط تو بازارچه نیست .
با احترام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Over_Cracker (27-08-12), smrbh (27-08-12), The-Joker (27-08-12)
سلام و عرض ادب
ضمن تشکر از مدیران محترم و پیگیر سایت ؛ مشکل دکمه تشکر برطرف شد .
بالا.....
badboys_shiraz (12-09-12), M A H R A D (28-08-12), Shahryar (29-08-12), smrbh (29-08-12), The-Joker (28-08-12)
درود رفیق
قصد فروش نداری؟
اگه داشتی خبرم کن
xoma (16-09-12)
سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط badboys_shiraz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه قصد فروش ندارم . قصدم تعویض بود که اونم منصرف شدم .
مدیران محترم در صورت امکان لطف کنید تاپیک رو ببندید .
با احترام
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks