سلام
این خنک کننده ریویو های خیلی خوبی تو سایتای مختلف گرفته از جمله این: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16835154001
تو این سایت میانگین rating یوزر ها 5 ستاره از 5 ستاره هست (543 یوزر ریتینگ دادن!) من هم شخصاً 5 ستاره بهش میدم.
حدود 3 سال روی سیستم من نصب بوده اما استفادم ازش واقعاً کم بوده. واقعاً کم. چون لپتاپ استفاده میکردم. 100 درصد سالمه. سطح تماسش با CPU هیچ خط و خشی نداره. (در طول عمرش یک بار نصب شده و یک بار باز شده) به سوکتهای مختلف میخوره از جمله AM2 و 775. (برای اطلاعات دقیقتر به سایت ها مراجعه کنید) همه‌ی لوازم جانبیش برای اتصال به CPU های مختلف موجوده اما جعبه و خمیر سیلیکونش موجود نیست.
سطح تماس و Heat Pipe هاش از جنس مس و پره ها از جنس آلومینیوم هست. تنظیم کننده‌ی دستی دور فن هم داره که پشت کیس نصب میشه (مثل یه کارت میمونه از بیرون). کمترین سرعتش حدود 1000 rpm هست که در این حالت تقریباً هیچ صدایی تولید نمیکنه. فن 12 سانتیمتری با نور آبی داره که با افزایش دور فن، شدت نور افزایش پیدا میکنه و جلوه خاصی به محیط کیس میده. قدرت خنک کنندگی عالی. برای مصرف کننده که عملکرد براش مهمه، فرقی با نو نداره.
الان کاملا تمیزش کردم و همراه با لوازم جانبیش کنار گذاشتم و برای محافظت از سطحش دوتا لایه محافظ روش گذاشتم.
این هم دو تا عکس ازش:

tuniq-2-jpgtuniq-1-jpg

قیمت پایه: 110
گام افزایش: 5
(پایینترین قیمتش در سایت آمازون 63 دلار معادل حدوداً 200 تومن هست)
تحویل: تهران-حضوری