سلام دوستان
آقا من تجهیزات وایرلس خودمو می خوام بفروشم
آنتن TDJ-5500spg6a
رادیو ubiquiti nano station 5
هرکسی خواست همین جا اعلام کنه مرسی
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان
آقا من تجهیزات وایرلس خودمو می خوام بفروشم
آنتن TDJ-5500spg6a
رادیو ubiquiti nano station 5
هرکسی خواست همین جا اعلام کنه مرسی
|
|
لطف کن قیمت نو بازار و قیمت فروش خودت رو هم بذار!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamid1129 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
=============================================
عکسی یا لینکی از مدل دقیقش رو هم بذاری بد نیست!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط N0m@d در تاریخ 30-10-08 انجام شده است علت: اضافه
کاربر شهرسختافزار
قیمت ها ی بازار که هم آنتن 150 تومان و هم رادیو 150 تومان که جمعا میشه 300 تومان
مشخصات آنتن
مشخصات رادیو
در مورد قیمت من هر کدام را 120 می دم (در حد نو هستن)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته مشتری باشین کمتر هم میدم
کاربر شهرسختافزار
nano 5 رو 85 میخرم
چرا میخواهی بفروشی؟
کاربر شهرسختافزار
سلام د.ست عزیز لطفا با شماره 09359595441 تماس بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mtbirir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
کاربر شهرسختافزار
هر چی زنگ زدم جواب ندادی میتونی با من تماس بگیری ؟
09123809367
تکلو
|
|
کاربر شهرسختافزار
n0m@d احتمال خیلی ریاد میخواد اگر عجله نداشته باشی من تا فردا بهش میگم چون احتمال داره نتونه بیاد فروم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mtbirir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من هنوز منتظرم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks