M3RS4D 50062 (12-01-15)
عنوان مشخصهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک عدد واتر بلاک CPU برای فروش آماده هست.واتر بلاک فاقد بست فلزی و پیچ و مهره است اما پایه ی مخصوص سوکت برای بستن برای سوکت های 1155 رو دارا میباشد.(لازم داشتم خودم برشون داشتم.)
پایه 140
فوری 150
هزینه پست تماما با مشتری میباشد.
عکس با نام کاربری و تاریخ روز
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (12-01-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
اگه ۷۷۵ و ۱۱۵۰ داره من می خوام
بله عزیز هم 775 و 1150 رو پشتیبانی میکنه(در سایتش حرفی از 1150 زده نشده اما سوراخ های مین با سوکت 1150 دقیقا شبیه 1155 میباشد.)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط محمد حسین اسدزاده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
::: Zalman, leading the world of Quiet Computing Solutions :::
محض اطلاع عرض میکنم هزینه ی ارسال بر عهده مشتری میباشد.
اول ارسال بعد واریز به هیچ عنوان نداریم.
فروش در فروم همسایه هم در جریانه
فروش بلاک cpu زالمن | انجمنهای پرشین تولز
UUUUUppPPPppPPPP
کاربر شهرسختافزار
شما که می گی پیچ هاشو برداشتی
یعنی ما بخریمش اماده نصب هست یا وسیله ای چیزی می خواد
بله کاملا آماده نصب هست و 4 تا پیچ و مهره میخواد که تو سوراخ های مین بندازی و بلاک و صفت کنید...الباقی متعلقات هستند.(4 تا پیچ جمعا 500 تومن نمیشه)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط محمد حسین اسدزاده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط ganboo در تاریخ 13-01-15 انجام شده است
|
|
فقط تا 24 ساعت آینده به پیشنهادات دوستان در رابطه با خرید این بلاک پاسخ خواهد داد شد و بعد از آن فروش منتفی است.
آخرین ویرایش توسط ganboo در تاریخ 14-01-15 انجام شده است
در رابطه با پیچ ها فقط پیچ هایی که داخل سوکت مین بلاک رو صفت میکنند نیست وگر نه بلاک نقص نداره...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بیا بالا
بلاک با متعلقات کامل به فروش میرسه....
UPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks