عکس ازز خود کارت را بذارین تا ببینم چطوره اوضاعش؟؟؟
HWBOT SSA Member
سلام دوستانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من یه 2 ماهی هست یه 5870 خریدم زیادم رو سیستم نبوده .
علت فروش هم خرید 480 هست.
کارت گارانتی آواژنگ داره تا 2013 .
جعبه و متعلقات کامل و دست نخورده.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حتی خاک تو فنش نرفته!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت پایه 320.000 هزینه ارسال با خریدار.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط PUMAOC در تاریخ 14-08-10 انجام شده است
|
|
HWBOT SSA Member
goldberg2000 (14-08-10), pc_hex (15-08-10)
HWBOT SSA Member
آخرین پیشنهاد خارج از فورم 370 هست. دوستان تا همین پنج شنبه وقت دارن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط M A H R A D در تاریخ 15-08-10 انجام شده است علت: ویرایش تاپیک
سلام
اقا سعید اگه فروش نرفت من همون 320 خریدارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
pc_hex (15-08-10)
HWBOT SSA Member
فک کنم بره دوست من.
یکی از دوستام اهواز داره بال بال می زنه می گه 370 نمی دم بش. تو اکثر خرید و فروش ها 5850 از برند های دیگه مثل سافایر رو بین 270 تا 290 خرید و فروش می کنن. خوب این کارت هم گیگاست ( گارانتی آوازنگ) هم 5870 !!
green day (16-08-10)
|
|
درست میفرماییدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed0c برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته جدیدا با بیشتر شدن کارت های سری 400 انویدیا کارت های ATi فروششون کمی پایین اومده .
خودم هم تصمیم دارم یه 480 بگیرم دیدم کارت شما قیمتش مناسب تره و به صرفه هست .
به هر حال اگه اون دوستتون نخواستن به من خبر بدید من هم زیاد دور نیستم ابادانم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید .
HWBOT SSA Member
فروخته شد..... خارج از فورم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط PUMAOC در تاریخ 16-08-10 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks