دوستان عزیز قیمت نو اکسس پوینت رو گرفتم 185 تومان هست.
قیمت با کسر 25% و 10 تومان برای انتن و 10 تومان برای جعبه نداشتن که می شه 119 ولی من قیمت پایه رو 115 می ذارم،واقعا قیمت رو منصانه گفتم ، پس خواهشتا زیر قیمت اعلام نفرمایید
سلام به همه دوستان عزیز.
دوستان یکعدد اکسس پوینت تی پی لینک مدل wa901nd موجوده و می خوام بفروشمش.
یکی از آنت هاش نیست ، جعبه نداره ولی اداپتور و کابل شبکه اش موجوده
عکس:
قیمت با کسر 25% و 10 تومان برای انتن و 10 تومان برای جعبه نداشتن که می شه 119 ولی من قیمت پایه رو 115 می ذارم،واقعا قیمت رو منصانه گفتم ، پس خواهشتا زیر قیمت اعلام نفرمایید
آخرین ویرایش توسط vaziri69 در تاریخ 30-12-12 انجام شده است
|
هنوز موجوده
up..................
UP.....................
قیمت به 99 کاهش پیدا کرد
آخرین ویرایش توسط vaziri69 در تاریخ 16-02-13 انجام شده است
امام صادق(ع) می فرمایند: از زنان مردم دامن پاک دارید تا زنانتان پاک دامن باشند. (الکافی،ج5،ص554)
امام زمان(عج) می فرمایند: هیچ چیز مانند نماز بینی شیطان را به خاک نمی مالد. (بحار الانوار،ج53،ص182)
امام محمد تقی (ع) می فرمایند: به تاخیر انداختن توبه فریب خوردگی است. (الارشاد،ج2،ص205)
|
فروش فقط و فقط در تهران
امام صادق(ع) می فرمایند: از زنان مردم دامن پاک دارید تا زنانتان پاک دامن باشند. (الکافی،ج5،ص554)
امام زمان(عج) می فرمایند: هیچ چیز مانند نماز بینی شیطان را به خاک نمی مالد. (بحار الانوار،ج53،ص182)
امام محمد تقی (ع) می فرمایند: به تاخیر انداختن توبه فریب خوردگی است. (الارشاد،ج2،ص205)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks