آخرین ویرایش توسط amir.na در تاریخ 29-05-14 انجام شده است
|
کاهش قیمت به 180 و 175......
کسی هارد یک ترا نمیخواد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک تست با برنامه hd senitel بگذارید . به عنوان نمونه . زمان power on time رو زده باشه . هیتاچی ریفر زیاد دارد .اگر ریفر باشه قیمتش پائین تر از این حرفاست .
یه سوال ؟ برای هارد های اکبند هم باید تست گذاشته بشه ؟ اگه آره این که دیگه آکبند حساب نمیشه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امضا توسط مدیریت انجمن شهر سخت افزار ویرایش شد .
amir.na (29-05-14)
هارد هیتاچی چون یکسری ریفرش هست به خاطر همین گفتم . که اعتماد سازی بشه برای خریداران .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javad_90b برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amir.na (29-05-14), javad_90b (29-05-14), Mehrdad.A 88 (29-05-14)
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داداش گلم ریفر نیستن اینو بار ها گفتم محصول مال سال 2007 و ساتا 2 هست این بهترین نمونه برای اینه که ریفر نیست
خودم تضمین میدم تا یکسال هر گونه مشکل و خرابی داشت درجا تعویض میکنم
روی تعداد بسیار بالا هم موجودی دارم و برای عمده تخفیف خوبی میدم
سپاس
AMD>INTEL (29-05-14)
|
دوست گلم میتونی از لیبل هارد یک عکس بهم بدی . ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir.na برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amir.na (29-05-14)
منظورت برچسب روی هارد هست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا که نه
عزیز شنبه در اولین فرصت قرار میدم
AMD>INTEL (29-05-14)
مرسی گرامی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir.na برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amir.na (29-05-14)
AMD>INTEL (31-05-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks