سفارش با قیمت (هر 1 گیگ 100 تومان) انجام میدم...
- تهران هستم و مي تونم حضوري تحويل بدم
- حداقل سفارش 100 گیگ معادل 10000 تومان می باشد
اگر کسی خواست Pm بده
سفارش با قیمت (هر 1 گیگ 100 تومان) انجام میدم...
- تهران هستم و مي تونم حضوري تحويل بدم
- حداقل سفارش 100 گیگ معادل 10000 تومان می باشد
اگر کسی خواست Pm بده
آخرین ویرایش توسط programmer69 در تاریخ 25-03-11 انجام شده است
|
|
هر گیگ 9600 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید شوخی میکنی یعنی 10 گیگ 96 هزار تومان
گمون نمیکنم اطلاعات وزارت کشور هم انقدر گرون بدن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من کسی رو میشناسم و باهاش کار میکنم هر گیگ 200 تومن میگیره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تازه تخفیف هم میده
امیدوارم مشتری براتون پیدا بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
majid_tech (12-03-10)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Labyrinth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شرمنده اشتباه شده بود
کاربر شهرسختافزار
هر گیگ 200 تومنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Labyrinth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی گرونه
الان 20 تا 50 تومنه
majid_tech (12-03-10)
20 تا 50 تومان هم نیست
الان 10 تا نهایت 25 تومان است
یه سر pt بزنید
majid_tech (12-03-10)
عزیز جان پ.ت فیلم و مستند هست نه اطلاعاتی که من میخوام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اطلاعاتی که من میگم رو به شما گیگی 1000 تومن هم نمیدن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی توی پ.ت از این قبل موارد زیاد میشه پیدا کرد
majid_tech (12-03-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
میشه یه فهرست کلی از محتوای فایلهاتون بزارید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Labyrinth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
لیستتون رو آپ کنید ببینیم چی هستش شدیدا منتظریمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Labyrinth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
مگه تو مدرستون ریاضی یاد نمیدن....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط programmer69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر گیگ 100 تومن
بنابراین
100*100=10000
حداقل سفارش 100 گیگ معادل 10000 تومن
majid_tech (12-03-10)
uppppppppppppppppp
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks