من هم در مورد گارانتیش شک ندارم که فوق العادست اما در مورد یه سری چیزها من طرف دار هیچ کدوم از برند ها نیستم شاید گیگا یکی دو بار در تکنولوژی زود تر از بقیه شروع کرده باشه اما کلا می گم فعلا تکنولوژی برتر دست اسوس - دی اف ای - ابیت هست این سه برند برندهایی هستند که زود تر از هر چیزی به روز رسانی میشن بعدشم من گفتم گیگا به درد سه سال بیشتر نمی خوره قصدی ندارم اما همین الان از 10 تا مادربورد خراب که تو مغازه هست حداقل 8 تاشون گیگا هستند که دست نوب های بوده که حتی بلد نیستن برن تو با یوسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از این ها هم مهم تر گیگا یواش یواش داره از جولو دید مردم میره کنار این رو رو تجربه تعدادی دارم می گم اگه قبلا گیگا زیاد بسته می شد الان بیشتر اسوس بسته می شه ارزون هم مارک های دیگه یه وقت توهین نشه اما شاید من با مارک گیگا مشکل دارم نمی گم سه تا مارکی که نام بردم ایراد ندارن اما خیلی کمتر از گیگا هست البته یه چیزی هست گیگای که تو ایران هم میاد درجه یک تولید نمی شه اینو خود یکی از نمایندگی های رسمی فروششون می گفت

Bookmarks