.D3VIL. (27-08-09)
کاربر شهرسختافزار
یک عدد مادربرد Asus مدل Mximus Formula کار کرده به مدت 1 سال تقریبا مادربرد کاملا سالم - با گارانتی به مدت 1 سال و 8 ماه با تمام متعلقات و....... به قیمت 150.000 تومان به فروش میرسد .
میتونید حضوری بیایید اراک و تست کنید و تحویل بگیرید ! یا بفرستم تهران دست یکی از آشنایانم برید از ایشون تحویل بگیرید ( البته برای تهرانی ها ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و برای اطلاع خریدار باید عرض کنم که کراس فایر x16 x16 داره و کارت صدای حرفه ای و هیت سینک خیلی قوی و.... .
عکس مادربرد :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 29-09-09 انجام شده است علت: شرایط فروش تغییر کرده و اطلاعات در مورد گارانتی تصحیح شده و ...
.D3VIL. (27-08-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای کسانی که میخوان اور کلاک کنند این مین بهترین گزینه هست
سلام . میشه لطف کنی یه شماره بدی تا من بتونم راحتتر باهات صحبت کنم ؟
ممنون ...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
شما اگر سوالی داری بیا یاهو .......... .
آی دی رو براتون PM میکنم .
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 25-09-09 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
به پولش نیاز دارم ....... کسانی که اعتماد ندارند میتونم مادربرد رو بدم به یک شخصی در تهران که برن از اون تحویل بگیرند برای تهرانی ها چون اینجوری خیالشون کلی راحت میشه که دو در نمیشن به قول معروف برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 26-09-09 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
Upبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
HWBOT SSA Member
سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید حالتون خوبه. براتون پیام خصوصی زدم بعد نگین اومد تا پیکو پکوند. قیمت هم دادم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه خواستی بفروش اگه نه فقط عصبانی نشوبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
پیام دادم چک کن......
دوستان رفتیم 2 تا هارد ور داشتیم پول لازم شدیم 150 خدا بده برکت .... هزینه پست هم به عهده خودم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 28-09-09 انجام شده است
HWBOT SSA Member
جواب دادم یه نگاه بیندااااز.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
raid0 بستی دیگه. سیگیت یا WD ؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
Seagate برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید پیام رو چک کن .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks