نقل قول:
دوست عزیز فکر کنم تا حالا پپاتو تو بازار نزاشتی ؟؟؟
طبقه سوم اسم فروشگاهشو دیگه نمی دونم
Printable View
نقل قول:
دوست عزیز فکر کنم تا حالا پپاتو تو بازار نزاشتی ؟؟؟
طبقه سوم اسم فروشگاهشو دیگه نمی دونم
نقل قول:
من گفتم اگر قیمت خوب بدید می فروشم ولی اگر قیمت خیلی پایین باشه نمی فروشم و به جاش یه دونه مثل همین کارت می خوام که با این sli کنم .
حيف از پول كه پاي رم ا گيگ اين كارت دادينقل قول:
اين كارت 256 مگ هم واسش زياده
من هفته ی یه روز اونجا ام بعد شما میگی پاتو اونجا نزاشتی البته من تا حالا دنبال دسته دوم نرفتم و سوالمو شما بد متوجه شدی من فقط میخواستم ادرس بگیرم.:give_rose:نقل قول:
طبقه ی سوم باید با اسانسور برم یا راه دیگه ای داره.:1. (27):
نقل قول:
اسانسور داره ولی من همیشه از پله ها می رم بالا شرمنده منم یکم تند حرف زدم شما کجای تهران می شینید ؟؟؟
غرب تهران میشینیم
برا چی مگه چشه در ضمن من برای یکی از اشنا گرفتم که حتی اینم براش زیاده چون فقط با اتو کد کار میکنه گفتم یکم گرافیکو قوی بگیرم وگرنه اینم زیاد بودنقل قول:
قدرت كارت گرافيك به ميزان رمش نيست و ميزان رم بايد متناسب با قدرت كارت گرافيك باشهنقل قول:
ضمن اينكه وقتي ميزان رم ميره بالا باس اون هم معمولا مياد پائين
رجوع شود به :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
توضيح اينكه :
دوست من اينجا هم بچه ها اكثرا" حرفه اي هستند و خريد يه همچين كارتي به قيمت بالا هرگز تو كتشون نميره !!! پس يه توصيه ..... منم ميگم اوني كه 45 قيمت داده خوب گفته ( هر چند اونور گفته بودي 170 مي خواستند و ندادي !!!!! )
تو این سایتی که شما معرفی کردی من یه قطعه برا فروش گذاشتم هیچکس که نخرید هیچی هر کی میومد یه عیب رو قطعه ی ما می زاشت حتی یکیشون اومد گفت که از کسانی که قصد خرید دارن پیشنهاد میکنم که این قطعه رو نخرن در صورتی که قطعه کاملا نوع بود و فقط دو هفته کار کرده بود.:give_rose:نقل قول: