فكر مي كنيد كارتتون چقدر بي ارزه ؟؟!!!!
Printable View
فكر مي كنيد كارتتون چقدر بي ارزه ؟؟!!!!
نقل قول:
دوست عزیز من این کارتو گذاشتم کنار الان XFX GTX 280 1G دارم
درسته یکم ضعیف ولی خدایی بازی های روز باهاش میکردم راحت جواب می داد خلاصه اگر کسی داره من می خرم ..
نقل قول:
نمی دونم ولی من 213 تومن 2 سال پیش خریدم راستش یکم عجله ای شد ولی دیگه خریدم بدم نبود خر کاره
9500gt دست دوم الان 32-35 می فروشند که خیلی قویتر از کارت شماست.
6800 اگر همه چیزش کامل باشه همون 20 می ارزه... 35 عالی می خره:cool:
دلت مي خواد چند بفروشيش ؟؟؟؟ من يادمه همون حدودا يه كارت گيگابايت 6600 دو هسته اي داشتم .... از همينهايي كه دوتا هسته روي يه كارت داشت ..حالا مدل دقيقش يادم نيست .... خريده بودمش 280 هزار تومن ..... تازه سري 7 اومده بود تو بازار كه رفتم ردش كنم و ارتقا بدم .... اون موقع با بدبختي 120 تومن دادمش رفت ..... !!!! كارت من اون موقع يه نسل عقب بود مال شما حداقل چهار نسل !!!!
نقل قول:
شما چند می خوای قیمت بده در ضمن ما من فکر کنم 2 یا 3 نسل باشه !!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
کارت شما در اين رده بندی هم رديف 8500 بسيار پايينتر از 8600 قرار ميگيره ،البته اينم توجه داشته باشيد که در اين رنکينگ 6800 جی تی که از 6800 ايکس تی قويتر هست شرکت کرده
در زير هم امتياز تريدی مارک کارت شما در حالت نرمال
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
:11():
نقل قول:
منظور ؟:whistle:
منظور اينکه قيمتش همين حدودgt 8500 که من امروز يک عدد 28 خريدم با اينتفاوت که کارتش گارانتی داره
اين دوستمون که 35 قيمت گفته خوب گفته
نقل قول:
من گفته بودم اگر قیمت پایین باشه ارزش نداره بفروشم می بندم روی اون یکی سیستمم من 3 تا سیستم تو خونه دارم
الانم دنبال ی کارت مثل این هستم که با این SLI کنم اگر کسی داره اعلام کنه من خریدارم