قیمت 230.000 تومان
عضو VIP شهرسختافزار
آقا یه نفر محض رضای خدا بیاد این کارت رو بخره ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
قیمت 230.000 تومان
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 18-01-09 انجام شده است
|
|
حسين بازار خيلي راكده.امتحانها تموم بشه فكر ميكنم راحتتر بتوني بفروشيش.
210 قيمت خوبيه.اين مدل black واقعا كارت قوييه. برا اطلاع خريدار ميكم اين كارت از 4850 قويتره.مطمئن باشيد.
Overclocker (17-01-09)
کاربر شهرسختافزار
میدونم بازار خراب هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من مغازه دارم یعنی با یکی از دوستانم با هم کار میکنیم و از روز اول اونجا هم تو لیست فروش بود ولی متاسفانه هر چی فروش داریم زیر 100 تومنه !!!! تازه خیلی تعداد کم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hamid65 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هفته اگر بهتر بشه وضعیت بازار احتمالا اونجا مشتری پیدا میشه واسش اگر هم نشد تا آخره هفته دیگه چه اونجا چه اینجا تا بعد از عید بیخیال فروشش میشم چون واقعا کارت قوی ای هست .
خلاصه تا آخر این هفته وقت دارید دوستان بشتابد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جای شما بودم اصلا نگه نميداشتم، کارت 285 و 295 قراره وارد بازار ايران بشه! قيمت ها 100% يه مقدار دوباره ميآن پايين،کلا ما هم هرچی بستيم رو سيستم ها همش 4670 بوده ،مردم پول ندارن!
Freedom of Speech doesn't mean when there isn't freedom after speech
Overclocker (17-01-09), tohid63 (17-01-09)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zerowatt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اتفاقا نگه داشتن کار خوبیه !!! چون سال دیگه همین موقعه GT300 آمده ! و این کارت تا اونموقعه تمام گیم هارو جواب میده با فیریم حداقل 30 !!! پس تا اونموقعه هم که نگه دارم میتونم راحت GT300 بگیرم دیگه حداقلش اینه که مفت کارتمو میفروشم و مفت هم GT212 میگیرم با قیمت عالی و کارایی خف برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر پول داشتن که وضع بازار خراب نمیشد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید این هفته ببینیم چی میشه امیدمون به خدا ( هو الرزاق ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزيز لطفا اين پي ام خصوصي خودتونو فعال كنيد كه بتونيم پي ام خصوصي براي شما ارسال كنيم.من كارت شما را ميخوام .
حسین اگه نفروختی من میخوام ؟؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
فروخته شد .
کاربر شهرسختافزار
سلامتی
حالا چند فروختی دوست عزیز ؟
D J V A H I D (27-01-09), jahan (27-01-09), tohid63 (27-01-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks