دوستان عزیز این هارد از گارانتی اومده که خوشبختانه تعویض شده و هنوز باز نشده.
قیمت فروش در بازار حدود 78
قیمت پایه برای فروش 60
عجله ای برای فروش نیست.
رنگ مشکی.
گارانتی سازگار
مدت تا 2012
goldberg2000 (10-08-10)
|
|
مدل دقیق هارد ، شرکت گارانتی کننده ، میزان گارانتی باقی مونده ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pc_hex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پست اول شما بایستی به صورتی باشه که جای هیچگونه سئوالی باقی نگذاره نه اینکه یکی دو صفحه تاپیک جلو بره تا دوستان خریدار متوجه بشن چه کالائی برای فروش عرضه شده
زمانی هم که یک تاپیک با سئوال خریدارن شروع بشه معمولا از روند خودش خارج میشه
حواهش میکنم اگر میخواهید در قسمت بازارچه فعالیت بفرمائید برای پستهای اول تاپیکتون یکم زحمت بکشید . لینک ، عکس و توضیحات کامل هر قطعه رو عنوان کنید
goldberg2000 (10-08-10), Labyrinth (10-08-10), mhadi (10-08-10), mohsen_star (10-08-10), Over_Cracker (10-08-10), PUMAOC (10-08-10)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.rayansaba.com/index.php?u...productID=2889
چیز دیگه نیاز هست؟؟؟
در ضمن هر چقدر هم توضیح بدم باز هم سوال باقی میمونه.
تشکر از راهنمایی شما.
من به قیمت پایه خریدارم اگه آکبند باشه ولی یه تاریخ برای اتمام مزایده اعلام کنی فکر کنم بهتر فروش بره.
nima_hl (10-08-10)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrang برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تاریخی نداره هر کس بالاتر پیشنهاد بده بهش تقدیم میشه.
موفق باشی.
کاربر شهرسختافزار
61000 خریدارم
|
|
63000 تومان و هزینه ارسال به عهده شما
کاربر شهرسختافزار
63500 خریدارم
goldberg2000 (29-08-10)
goldberg2000 (29-08-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks