قیمت پایه نمیدی؟
کاربر شهرسختافزار
یک عدد 4850 از برند Sapphire و با حجم مموری 1GB با مدت کار کرد 3 الی 4 ماه و با گارانتی یونیکام به مدت ........ و با متعلقات کامل و بدون مشکل ( سالم ) به فروش میرسد .
مدت گارانتی رو باید چک کنم و بعدا میگم ....... .
عکس گرافیک :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
قیمت پایه نمیدی؟
کاربر شهرسختافزار
قیمت دادن با شما اگر پیشنهادتون خوب باشه و واقعا خریدار باشید باهاتون راه میام .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چند
Freedom of Speech doesn't mean when there isn't freedom after speech
کاربر شهرسختافزار
قیمت با شما - zerowatt جان شما که اوسایی خودتون قیمت بدید .
کاربر شهرسختافزار
110 خوبه overclocker جان؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
عزیزم بنده به کاسب بازار میتونم 120 بفروشم و معمولا کسی میاد اینجا چیزی رو بفروشه که بده دست مصرف کننده و به جای اینکه کاسب 130 الی 140 بدش دست مصرف کننده من یکم مناسب تر میدم و ضرر من کمتر میشه و شما هم کمی به نفعتون هست .
قیمت پایه من 130 هزار تومان .
HWBOT SSA Member
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نوش 150 هست چرررررررررررررررا ای قدر اختلافشون کمه؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دروغ نمی گه اگه می خوای پول بده واست می خرم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راست می گه 110000 عالی هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تازه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید شما اسمت اورکلاکر هست امکان نداره کارتو اور نکرده باشینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاملا تایید میشه چون من چهار روز پیش رفته بودم بازار گرافیک بخرم قیمت کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed0c برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت خوبه چرا ؟
کولر رفرنس نیست بابم جان + 1 گیگ هست
الان توی بازار با کولر رفرنس حدودا 145 تا 152 هست ولی الان دیگه بیشتر بچه ها میدونن 4850 با کولر رفرنس = برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کل حسین جان فروشنده هست و تصمیم اصلی با اونه !!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks