عضو VIP شهرسختافزار
با سلام
دوستان یک عدد مادربورد R2E از شرکت اسوس با گارانتی ویستا پخش به فروش می رسه دلیل فروش هم خرید CLASSIFIED هست برد سالم هست و تنها ایراد اون یکی از مسفت های کنتلر دور فنش ناک اوت شده برد رو خودم به شخصه نزدیک به 4 روزه دارم تست می کنم و هیچ ایراد دیگه ای نداره
در صورتی که خریدار تقاضا برای تعویض مسفت رو داشته باشه به شخصه این کار رو انجام می دم
قیمت پایه به دلیل خراب بودن مسفت : 290.000 تومان
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همون طوری که در عکس معلوم کردم مسفت مربوط به دور کنترلر فن میشه
تمامی وسائل همراه این مادربورد تقریبا اک هستند و ازشون استفاده نشدند مادربورد پیچ شده به دلیل اینکه در الکامپ و تلکام اصفهان روی سیستم گیم بوده
لطفا اسپم ندید که در صورت مشاهده سریعا به مدیران انجمن گزارش داده خواهد شد
با تشکر
SSA MEMBER
New Season
|
|
کاربر شهرسختافزار
با این شرایط دیگه شامل گارانتی نمیشه ، من 200 خریدارم ،
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید لطفا اسپم ندید که در صورت مشاهده سریعا به مدیران انجمن گزارش داده خواهد شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ViViD (18-01-10)
عضو VIP شهرسختافزار
خوب دوست عزیز حتی برد خارج از گارانتی هم باشه من با این قیمت نمی فروشم چون فکر نکنم حتی این مشکل رو هم نداشت گارانتی قبول کنه همچین برد هایی روبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط coopunzero برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینجا ایران است
New Season
Game (20-01-10), ic3_drag0n (19-01-10), ViViD (18-01-10)
مرد حسابی بفرست تهران بدم عوض کنن میشه نو طوری که گارانتی هم نفهمه چرا آتیش میزنی به قیمتش ؟
عضو VIP شهرسختافزار
سلام دوستان فروخته شد اون دسته از دوستانی که منتظر بودند شرمنده
New Season
Game (20-01-10), ic3_drag0n (19-01-10), Mahdi8063 (19-01-10), ViViD (18-01-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks