سلام
یک عدد PSP با یک عدد مموری 2 GB و یک شاژر به فروش می رسه
از اونجایی که کپی خور دائم هست ارزش خرید داره
قیمت پایه 140.000
فوری
عضو VIP شهرسختافزار
سلام
یک عدد PSP با یک عدد مموری 2 GB و یک شاژر به فروش می رسه
از اونجایی که کپی خور دائم هست ارزش خرید داره
قیمت پایه 140.000
فوری
New Season
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
به شرط سالم 110
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamedy12 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز PSP SLIM هست نه FAT!!!
این قیمتی هم گفتم به دلیل این موضوع بود که به پول نیاز دارم و الا قیمت بالا تر از این حرف ها هست
با هزینه پست نهایتا 135.000 بدم!
New Season
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز این قاب اصلی psp یا تعویض شده؟ پکش هست ؟ باطریش مشکل نداره؟ چه ورژنی الان روش نصبه؟
یکم کامل تر توضیح بدید!!!
SSA Super V.I.P
بزارید من توضیح بدم در مورش چون دیدمش و کار کردم باهاش .
رنگ PSP همونطور که گفته شد و توی عکس دیده میشه ، برونز مات هست ، یه خوبیه مات بودنش اینه که توی دست عرق نمی کنه .
باطریش باز شده و سوییچ پاندورا براش گذاشته شده که واقعا کارو راحت کرده برای مواقع Brick شدن دستگاه .
در ضمن این نوع PSP با این رنگ Limited بود و فقط مخصوص ژاپنی ها ساخته شده بود که خوب دست ماها هم افتاد !
ظاهر PSP توی عکس کاملا مشخص هست .
آخرین نسخه ی CFW هم روش نصبه و هیچ مشکلی نداره ...
اگه واقعا خریدار هستید ، با اینکه ربطی به من نداره و هیچ سودی برای من نداره ، پیشنهاد می کنم بهتون این دستگاهو ، چون کپی خور دائمه و رنگ استثنایی داره ...
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Moein (06-12-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام
دوست عزیز اگه موجوده تخفیف بده بخریمش
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط coopunzero برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز هستش قیمت هم 135.000 تومان اخرش هست می تونید اگه خریدارید پیغام خصوصی بدید تا براتون شماره حساب رو ارسال کنم
New Season
کاربر شهرسختافزار
شما کجا هستید؟
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط coopunzero برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من اصفهان هستم
New Season
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks