سلام یک عدد کارت msi 6850 oc دارم که نزدیک عید خریداری شده و گارانتی اصلی(ماتریکس) تا تاریخ سپتامبر 2013 داره.کارت بسیار کم کارکرده، تمیز و فقط باهاش یه بازی anoo 2070 بازی کردم و به دلیل مشغله تحصیلی و کار اگثرا بی استفاده بوده.کارت اصلا اور نشده و اور کارخانه هستش.تمام لوازم کارت(سی دی اورجینال کابل تبدیل برق و کراس فایر، گارانتی وکارتون) موجوده.بسیار ازش راضیم و فقط به خاطر تجربه کردن nvidia کارت رو میفروشم و یا با یکی از مدل های 460 560 560ti تعویض میکنم.و از اونجایی که کارت های انویدیا پر مصرف ترند یک پاور هم نیاز دارم.( پاور از 750 میخوام به بالا و ترجیحا از مدل هایی که تاییدیه sli 2way رو داشته باشند.) لازم به ذکر که این کارت در بازار گیر نمیاد و کارت های مشابه این کارت(برند سافاری یا msi 6870 ) با قیمت حدودی 510 تا 520 بفروش میرسند البته این قیمت 30 شهریور و باید قیمت جدید بگیرم. توجه : لطفا فقط داخل تاپیک پیشنهاد بدید تا تاپیک بالا بمونه دوستان تاپیک مزایده شد . پایان مزایده ساعت 23 جمعه شب(14 شهریور) قیمت پایه 310 تومان. اینم عکس های کارت(وضعیت کارت هم تو عکس ها معلوم و نیازی به توضیح بیشتر نیست)![]()
Bookmarks