سلام
فروش یک عدد 4870X2 دست دوم در حد نو
مدت کارکرد 1 ماه
علت فروش خرید GTX 295
این کارت دارای پلم شرکت ماتریکس بروی خود کارت بوده و تا Feb 2011 دارای گارانتی می باشد
و 120 هزار تومان پایین تر از قیمت هم اکنون نو آن به فروش می رسد.
سلام
فروش یک عدد 4870X2 دست دوم در حد نو
مدت کارکرد 1 ماه
علت فروش خرید GTX 295
این کارت دارای پلم شرکت ماتریکس بروی خود کارت بوده و تا Feb 2011 دارای گارانتی می باشد
و 120 هزار تومان پایین تر از قیمت هم اکنون نو آن به فروش می رسد.
.
.
.
.
.
.
.
|
|
کاربر شهرسختافزار
یعنی 270 میفروشی
HWBOT Crew
دوست عزیز...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط REZASH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی قیمت فروش 4870X2 (نو!) الان 390 هست...؟؟!!!!
من بالاتر اطلاع دارم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Olesius در تاریخ 30-06-09 انجام شده است
abbas_dinari (30-06-09)
سلام
دوست عزیر آخه کجا 4870X2 را میدن 400 هزار تومان تازه اینم که OC هستش
اگه سراغ داری واسه من دو تا دونه بخر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط abbas_dinari در تاریخ 30-06-09 انجام شده است
.
.
.
.
.
.
.
Olesius (30-06-09)
کاربر شهرسختافزار
یه سری به این لینک بزن قیمت 4870x2 برند xfx رو زده
http://www.rayaneh.com/product-9765.aspx
گرافیکو اگه مفتم بدند من احتیاج ندارم اما این لینک به نظرم درست نیومد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه درست باشه واقعا محشره و اقای دیناری کارتشونو بایدنهایتا به قیمت 4830 بفروشندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تازه این سایت قیمتاش ازبقیه سایتهای انلاین بیشتره حالاکجای کار ایراد داره ا... اعلم؟
آخرین ویرایش توسط roben در تاریخ 30-06-09 انجام شده است
|
|
آقا جواد این سایته که گذاشتین خیلی جالبه HD4870x2 برند xfx رو زده 290 تومن ولی HD4870 معمولی رو با برند gigabyte زده 379 تومن!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.rayaneh.com/cat-240.aspx
تازه اگه این لینک زیری رو ببینید که خیلی جالبتره مثلا HD3870 برند Sapphire رو زده 753 تومن!!!!
http://www.rayaneh.com/index.aspx?ID...pricelist.aspx
بااین قیمت هایی که 10 ساله آپدیت نشدن فکر کنم اون HD4870X2 XFX رو یک صفرشو کم گذاشتنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی من بازم خودم پیگیری میکنم شاید اگه همین قیمت می داد خودم یکی خریدم!
آخرین ویرایش توسط mohammadkalantar در تاریخ 30-06-09 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
من در مورد صحت گفته هاش چیزی نگفتم فقط لینک گذاشتم ولی در همون حال اگه دقت میکردی میدیدی حتی 4770 که تو بازار پیدا نمیشه ام داره محصولات xfx جدیدترین آپدیتشه ولی باز این قیمت رو باید با مسئولین سایت چک کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammadkalantar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
REZASH (30-06-09)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز قیمت 4870 معمولی الان 225 هزار هست و 4870x2 هم بین 400 تا 480 هزار هست بستگی به برند و امکانات روی کارت
کاربر شهرسختافزار
اون سایت رایانه غلط تایپی زیاد داره و قیمت های قطعاتش به روز نیست و فقط برای دیدن مشخصات قطعه چکش کنید وگرنه برای قیمت ملاک نیست. اینو گفتم چون داداش خودم تو شرکتشون یک مدتی کار می کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks