برادر،10 خط واسه کسی توضیح دادن خوبه یا یک کلام بگیم ..... ؟ اگر خودش دلیل بخواد بهتره بعدش جواب بدیم ، نه هنوز سوال نکرده جواب بدیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احیانا منظور رو میرسونه یا باید 25 خط توضیح بدیم که آره شما میخوای کل سیستم رو مفت بدی که باهاش بتونی یه 940 AMD بگیری که آخرش سیستمت از اینی که بود ضعیف تر بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( که آخرش متوجه بشه همکارش بیخود وسوسش کرده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
من ترجیح می دم وقتی مثلا درباره خرید یخچال (که اطلاعاتم در اون زمینه محدوده) سوال دارم برام توضیح بدن تا اینکه یکی بهم بگه اون هیتاچی 25 فوت آشغاله برو سامسونگ آب سرد کن دار بگیر!
شاید کسی ترجیح بده وقتی سوالی می کنه با یک جمله بهش پاسخ داده بشه (مثل افرادی که از یک Review فقط صفحه Conclusion رو می خونند!!) من در جمله اول به اصل مطلب اشاره کردم و توضیحات بیشتر در جهت ایجاد کنجکاوی و تشویق کاربر به تحقیق بیشتر و کسب اطلاعات بیشتر و انتخاب آگاهانه (به جای انتخاب از روی یک جمله!) بود. شاید شما فقط به جمله اول توجه کنید ولی همه اینطور نیستند.
ببین برادر من در پست 7 از شما یک سوال کردم (که پاسخش هم در سوال بود) تا شما بیای و دقیق تر توضیح بدی. شما پاسخت چی بود؟!برداشتت خیلی بده آرمان
سای کن خونسرد برداشت کنی
شما اصلا فکر نمیکینید
...
برادر،خوب وقتی من گفتم :
عزیز Phenom 2 که آشغاله در برابر 920 اینتل
این رو بعد از اینکه من پست دادم ادیت کردی!
برادر اگه در پاسخ به پست اول من توضیح کامل تری می دادی (به جای صحبت درباره ...) به نظرت بحث به کجا می رسید؟! اصلا نیازی به ارسال این پست ها بود؟عجب .... !!! مشکل اینجاست که کابر ها اینجا واسه تشکر پست میزنن فروم های خارجی اصلا تشکر معنی نداره .
مشکل پست دادن برای تشکر نیست، مشکل نحوه تفکره و برخورد با نظر های مخالفه که باعث میشه به نتایجی برسی که مطابق خواسته ات نیست و ادامه دادنش باعث بدتر کردن قضیه میشه.
همونطور که به کاربری که سوال فنی داره نمی گم چکار کنه، به شما هم نمی گم سعی کن خونسرد باشی یا ... فقط درباره مسئله توضیح دادم. نحوه برخورد با قضیه کاملا به خود شما بستگی داره.

Bookmarks