ببین برادر من در پست 7 از شما یک سوال کردم (که پاسخش هم در سوال بود) تا شما بیای و دقیق تر توضیح بدی. شما پاسخت چی بود؟!برداشتت خیلی بده آرمان
سای کن خونسرد برداشت کنی
شما اصلا فکر نمیکینید
...
اینجا یک مشکلی بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید آخه هر موقعه من چنین پستی میزنم فورا مارو سوژه میکنی و قصد تمسخر یا ... منو داری منم از اون لحاظ فکر کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی اگر قبلا از این کارا نکرده بودی من برداشتم همونی بود که مد نظرته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

خداییشم درست گفتی ولی متاسفانه دفعات قبل بد برخورد داشتی و الان هم مثل قبل ازت برداشت کردم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

این رو بعد از اینکه من پست دادم ادیت کردی!
چه ربطی داره مگه قرار بوده در مقابل 965 باشه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

من اینطور فکر کردم که یک کلام بگم آشغاله راحت تره تا اینکه دلیل و مدرک بیارم که این دوست عزیز از فروش این سیستم پشیمون بشه . ( واقعا خودت قضاوت کن کی میاد سیستم 920 اش رو بفروشه بره 940 AMD بگیره که کاراییش بالاتر بره ؟ )