اینجا یک مشکلی بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید آخه هر موقعه من چنین پستی میزنم فورا مارو سوژه میکنی و قصد تمسخر یا ... منو داری منم از اون لحاظ فکر کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی اگر قبلا از این کارا نکرده بودی من برداشتم همونی بود که مد نظرته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدببین برادر من در پست 7 از شما یک سوال کردم (که پاسخش هم در سوال بود) تا شما بیای و دقیق تر توضیح بدی. شما پاسخت چی بود؟!برداشتت خیلی بده آرمان
سای کن خونسرد برداشت کنی
شما اصلا فکر نمیکینید
...
خداییشم درست گفتی ولی متاسفانه دفعات قبل بد برخورد داشتی و الان هم مثل قبل ازت برداشت کردم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چه ربطی داره مگه قرار بوده در مقابل 965 باشه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداین رو بعد از اینکه من پست دادم ادیت کردی!
من اینطور فکر کردم که یک کلام بگم آشغاله راحت تره تا اینکه دلیل و مدرک بیارم که این دوست عزیز از فروش این سیستم پشیمون بشه . ( واقعا خودت قضاوت کن کی میاد سیستم 920 اش رو بفروشه بره 940 AMD بگیره که کاراییش بالاتر بره ؟ )

Bookmarks