حسین جان بهتره کمی هم احتمال بدی اونی که فکر نمی کنه خودت باشی!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه به پست های من دقت کنی متوجه می شی در خط اول اولین پستی که دادم Phenom II 940 رو کنار Q9400 قرار دادم و بعد از کارایی پایین تر در مقابل قیمت پایین ترشون صحبت کردم. فقط از روی همین خط اول و جمله اول می شه متوجه شد من Performance پایین تر Phenom II 940 رو در مقابل Core i7 تایید کردم که اون رو در کنار نسل قبلی قرار دادم.
من به کاربر نمی گم چکار کنه و چکار نکنه. فقط با پیش بردن بحث به سمتی که ایشون حس کنه کارایی Phenom II ها اندازه Core i7 نیست به ایشون در تصمیم گیری کمک کردم و اعتقاد دارم این کار بیشتر از اینکه در یک جمله به ایشون بگیم "Phenom II آشغاله" به ایشون در تصمیم گیری صحیح کمک می کنه. زمانی که ایشون حس کنه کارایی محصولی که قصد خریدش رو دارند از محصول فعلیشون پایین تره خودشون می تونند تصمیم بگیرند این ارتقا رو انجام بدند یا خیر. تصمیم گیری با خودشونه.
به احتمال زیاد اون 50 نفر متوجه منظور من شدند، ولی شما نشدید (چون تصور داشتید فقط شما هستید که فکر می کنید!)
برای Phenom II نیازی به مادربرد 200 هزار تومانی نیست!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
+
شما هزینه رم رو در نظر نگرفتید!

Bookmarks