امیر جان شما هم اشتباه میکنید در مورد قیمت :
مادبرد برا اینتل 300 تا 400 و CPU هم که 320 هزار تومان _ AMD هم 940 295 هزار تومان مادربرد هم 200 تا 300
http://lioncomputer.ir/index.php?product_id=737
کاربر شهرسختافزار
امیر جان شما هم اشتباه میکنید در مورد قیمت :
مادبرد برا اینتل 300 تا 400 و CPU هم که 320 هزار تومان _ AMD هم 940 295 هزار تومان مادربرد هم 200 تا 300
http://lioncomputer.ir/index.php?product_id=737
|
|
حسین جان بهتره کمی هم احتمال بدی اونی که فکر نمی کنه خودت باشی!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه به پست های من دقت کنی متوجه می شی در خط اول اولین پستی که دادم Phenom II 940 رو کنار Q9400 قرار دادم و بعد از کارایی پایین تر در مقابل قیمت پایین ترشون صحبت کردم. فقط از روی همین خط اول و جمله اول می شه متوجه شد من Performance پایین تر Phenom II 940 رو در مقابل Core i7 تایید کردم که اون رو در کنار نسل قبلی قرار دادم.
من به کاربر نمی گم چکار کنه و چکار نکنه. فقط با پیش بردن بحث به سمتی که ایشون حس کنه کارایی Phenom II ها اندازه Core i7 نیست به ایشون در تصمیم گیری کمک کردم و اعتقاد دارم این کار بیشتر از اینکه در یک جمله به ایشون بگیم "Phenom II آشغاله" به ایشون در تصمیم گیری صحیح کمک می کنه. زمانی که ایشون حس کنه کارایی محصولی که قصد خریدش رو دارند از محصول فعلیشون پایین تره خودشون می تونند تصمیم بگیرند این ارتقا رو انجام بدند یا خیر. تصمیم گیری با خودشونه.
به احتمال زیاد اون 50 نفر متوجه منظور من شدند، ولی شما نشدید (چون تصور داشتید فقط شما هستید که فکر می کنید!)
برای Phenom II نیازی به مادربرد 200 هزار تومانی نیست!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
+
شما هزینه رم رو در نظر نگرفتید!
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
AMD>INTEL (15-03-09), HAMED_ARVIN (15-03-09), Labyrinth (15-03-09), Musketeer™ Pro (15-03-09), Xtreme (15-03-09)
کاربر شهرسختافزار
چه ربطی داشت به اینکه این بابا میخواد CPU رو مفت بده و به جاش یه چیزه ضعیف تر بخره ؟؟؟اگه به پست های من دقت کنی متوجه می شی در خط اول اولین پستی که دادم Phenom II 940 رو کنار Q9400 قرار دادم و بعد از کارایی پایین تر در مقابل قیمت پایین ترشون صحبت کردم.
خوب ؟فقط از روی همین خط اول و جمله اول می شه متوجه شد من Performance پایین تر Phenom II 940 رو در مقابل Core i7 تایید کردم که اون رو در کنار نسل قبلی قرار دادم.
10 خط واسه کسی توضیح دادن خوبه یا یک کلام بگیم ..... ؟ اگر خودش دلیل بخواد بهتره بعدش جواب بدیم ، نه هنوز سوال نکرده جواب بدیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدفقط با پیش بردن بحث به سمتی که ایشون حس کنه کارایی Phenom II ها اندازه Core i7 نیست به ایشون در تصمیم گیری کمک کردم و اعتقاد دارم این کار بیشتر از اینکه در یک جمله به ایشون بگیم "Phenom II آشغاله" به ایشون در تصمیم گیری صحیح کمک می کنه.
خوب وقتی من گفتم :زمانی که ایشون حس کنه کارایی محصولی که قصد خریدش رو دارند از محصول فعلیشون پایین تره خودشون می تونند تصمیم بگیرند این ارتقا رو انجام بدند یا خیر. تصمیم گیری با خودشونه.
احیانا منظور رو میرسونه یا باید 25 خط توضیح بدیم که آره شما میخوای کل سیستم رو مفت بدی که باهاش بتونی یه 940 AMD بگیری که آخرش سیستمت از اینی که بود ضعیف تر بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( که آخرش متوجه بشه همکارش بیخود وسوسش کرده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )عزیز Phenom 2 که آشغاله در برابر 920 اینتل
عجب .... !!! مشکل اینجاست که کابر ها اینجا واسه تشکر پست میزنن فروم های خارجی اصلا تشکر معنی نداره .به احتمال زیاد اون 50 نفر متوجه منظور من شدند، ولی شما نشدید (چون تصور داشتید فقط شما هستید که فکر می کنید!)
من کی گفتم باید 200 تومن بده M.B ؟برای Phenom II نیازی به مادربرد 200 هزار تومانی نیست!
+
شما هزینه رم رو در نظر نگرفتید!
چه ربطی داشت ؟؟ اگر سیستم نخریده بود و میخواست تازه جمع کنه خوب معلومه DDR2 واسش صرف داشت نه الان که میخواد رم هاشو مفت بده ....... .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 15-03-09 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks