سی پی یو همچنان برای فروش هست ....
PC Lover
|
|
PC Lover
سی پی یو همچنان برای فروش هست ....
از مدلهای با فن هست یا بدون فن؟
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ماهنامه رایانهخبر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز مگه بدون فن اونها هم هست تا اونجایی که من اطلاع دارم تنها سوکت 2011 بدون فن عرضه میشند و سایر مدل ها دسک تاپ به همراه فن عرضه میشند مگر اینکه سی پی یو ها Try باشند که البته Try این مدل در ایران وارد نشده
باز باید فروشنده پاسخ گو باشه در این مورد
New Season
بله. مدل بدون فن استوک هم موجود هست برای فروش و به طور متوسط 30-50 هزار تومان ارزان تر هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینجانب فعلاً مدل 4770K اش رو موجود دارم بدون فن.
تا حالا ندیدم پردازنده های سوکت 2011 بدون فن در کشور ما موجود باشه!! حداقل به دست ما که نرسیده!
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز Retail Box بدون فن سی پی یو موجود دارید یا سی پی یو باکس بوده که برای ورود به کشور Unbox شده و در حال حاضر فن نداره؟ کدومش! لطفا بچ نامبر یا پارت نامبر اون رو قرار بدید چون چیزی که به صورت جهانی میشه چک کرد تمامی سی پی یو ها به صورت باکس فروش میرند و در حال حاضر سی پی یو Try تنها در ایران موجوده!
در مورد سوکت 2011 تمامی سی پی یو ها باکس و بدون فن به فروش میرسند و در صورتی که قصد خرید داشته باشید در باکس این سی پی یو ها هیچ فنی وجود ندارند می تونید لینک ها متفاوتی رو چک کنید و مشاهده کنید مثلا در اینجا
New Season
|
|
PC Lover
سی پی یو به فروش رفت .
مرسی از دوستانم توی شهر سخت افزار.
ختم تاپیک .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks