9800GT 1GB 55nm الان پایین تر از 150 هزار تومان در اکثر فروشگاه ها یافت میشه .
قیمتتون رو در موردش تجدید نظر کنید .
سلام دوستان عزیز
یه کارت گرافیک Geforce 8800 GT Accelero x1 شرکت inno3d به فروش میرسه.قیمت 140 تومن.
در ضمن کارت گارانتی نداره.این کارت جدید ترین بازی ها رو راحت جواب میده.مخصوصا بازی کراسیس وارهد رو تو very high راحت بالای 30 فریم اجرا میکنه .شماره تماس برای دوستانی که عضو سایت نیستند
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط NVIDIA>ATI در تاریخ 03-06-10 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
9800GT 1GB 55nm الان پایین تر از 150 هزار تومان در اکثر فروشگاه ها یافت میشه .
قیمتتون رو در موردش تجدید نظر کنید .
N@VID (07-07-09), NVIDIA>ATI (07-07-09)
آخرین قیمت 110 تومن . در ضمن با مدل بالاتر هم عوض میشه.
آخرین قیمت 110 تومن . در ضمن با مدل بالاتر هم عوض میشه.
دوستانی که دنبال کارت دست دو می گردند بدونند این کارت جدید ترین بازیها رو با حداکثر کیفیت اجرا میکنه.قدرتش خیلی بالاست.هر کس می خواد عجله کنه که دیگه با این قیمت گیرش نمیاد.
کاربر شهرسختافزار
یکی می تونه راهنمایی کنه بگه که قیمت نوی این کارت چنده ؟ من دارم از ایشون می خرم...
کاربر شهرسختافزار
|
|
دوستانی که فیمت ندارند خواهشا قیمت ندند.از یه طرف میگه پیدا نمیشه از طرف دیگه قیمت هم میده.آخه فرق 9800gt با 8800gt در چیه؟فقط اسمش عوض شده
کاربر شهرسختافزار
شما متوجه منظورش نشدی.. گفتش که این کارتا از رده خارجه... نگفت پیدا نمیشه.
شما هم نه درست پشت تلفن صحبت می کردی نه اصلا برات اهمیت داشت...
پولو نصف بدم و نصف بعد از تحویل هم قبول نمی کردی...
هی تلفنو قطع می کردی شارژت تموم میشد و شماره حساب دستت نبود..
خلاصه اینکه ما نفهمیدیم آخرش می خواستی چیکار کنی..
من کارتتو می خواستم بخرم با همون قیمتی که بهت گفت اما معلوم نبود داشتی چیکار می کردی.
به هر حال من همون 9500 رو گرفتم.. لااقل خودش اومد و تست کرد و تحویل داد..
دوست عزیزم وقتی کارت 9500gt که یک سوم این کارت قدرت نداره قیمتش 77 تومنه و حتی دوتا 9500gt هم بگیری و sli کنی نمی تونی به پرفورمنس و کارایی این کارت دست پیدا کنی اونوقت به نظرت قیمت نوش همون 110 تومنه!!!!!!!!! اصلا بجای اینکه از چند تا افراد معتبر سوال کنی می ری از یه نفر که از قیمت سر در نمی آره قیمت سوال می کنی!!!!تازه کی گفته این مدل کمیابه و از رده خارج شده اگه زحمتت نمی شه برو بازار رضا مدل msi با رم یک گیگش هنوز موجوده. سری 9 منظورم 9800gt و 9800gtx براساس کارت های 8800gt و 8800gts ساخته شده.فقط اسمش عوض شده و همین.در مورد اون حرفت ببین دوست من من تو این سایت بار اولم نیست که قطعات کامپیوتر میفروشم .به پنج شش تا از بچه ها که فروختم همه از قیمت و کیفیت قطعات راضی بودند.در ضمن شما می گی تلفن قطع کردی و این حرفها، ببین دوست من وقتی که داری با تلفن موبایل صحبت می کنی هر لحظه ممکنه بدلیل آنتندهی و .. ارتباط قطع بشه و اصلا من ... نیستم که بخوام این کار رو بکنم.خلاصه مبارکه که این کارت رو گرفتی.و اگه کاری کردم که ناراحت شدی ازت عذر می خوام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
خواهش می کنم... من دیگه باهاتون بحث نمی کنم... امیدوارم که کارتونو به قیمت مناسب بفروشین.
به هر حال ما هم خریدارش بودیم.
NVIDIA>ATI (13-07-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks