مثل اینکه ما هرچی خویشتن داری میکنیم شما دوباره دوست دارید بیجهت جو بدید.
من اگر به هر نحوی با اقا نیما صحبت کردم ,فقط و فقط به خاطر شخصیت ایشون بوده ,اصلا هم اهل تملق نیستم,و الا پیام خصوصی چه بسا زمینه ای مستعد تر بود. (عمومی بودن مطالب دال بر صدق این مهم داره)
ایشون صبح تا شب بدون هیچ چشم داشتی اینجا دارن کار میکنند تا یه پست بی جهت داده نشه و یا تاپیک شلوغ نشه.
برخوردشون به عنوان یه مدیر با کاربرای جدید فوق العادست که من برای اولین بار هست که در انجمن های ایرانی شاهد بودم.
حتی وقتی پست های خارج از ارزش تاپیک منو پاک کردند(جهت مرتب سازی) ,تو پیام های عمومی من ذکر کردند و منو در جریان قرار دادند.
و...
در ضمن ایشون گفتند تا امشب بالاترین قیمت ,منم نیمه شب بود که قیمت بعدی رو دادم و شما دوباره صبح قیمت دادید و من بعد از اون یه قیمت بالاتر دادم که تا اون موقع داداش نیما
از شب که pc رو ترک کردند وارد سایت نشده بودند ,و به محض مشاهده تاپیک طبق صحبتی که شده بود ,ختم تاپیک اعلان شد.(شما خودتون در تایید ادامه مزایده, شرکت کردید و این بر خلاف صحبتی بود که اقا نیما انجام داده بودند,این نشون میده شما اصلا پایبند به زمان نبودید.)
گیرم که بر فرض محال ایشون اشتباهی هم مرتکب شدند ,ما ادب و احترام رو فدای منفعت خودمون باید بکنیم؟
اگر برای لحظه ای حدس میزدم که قراره به ایشون کوچکترین توهینی بشه یا بیجهت مورد مواخده قرار بگیرند ,به هیچ عنوان در تاپیک شرکت نمیکردم. چه بسا من جمع رو بر اساس شخصیت ایشون منطقی و صمیمی و همراه با احترام دیدم.
این صحبت که مزایده خصوصی بود بسیار زشت و خارج از شان بچه های این سایت بود ,این نشون میده شما دید و منطق مناسبی حتی برای شرکت در یک مزایده ندارید.

Bookmarks