برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط am2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میدونم این پست رو بخاطر مدیر بودن پاک میکنی
ولی حرف زدی پاش وایستا
زمان پایان مزایده دیشب بود و السلام
پس به عهد خود وفا کن
قضاوت رو خودت کن[/QUOTE]
متوجه منظورتون نمیشم
دیشب که میخواستم بخوابم و امروز که بیدار شدم Over_Cracker گرامی بالاترین پیشنهاد رو داده بودند که باهاشون تماس گرفتم و برنامه ارسال رو گذاشتیم
نه ساعتی تعیین کرده بودم نه برام اهمیتی داشت چه قیمتی فروش بره اگر قیمت برام اهمیت داشت نهایتش تا آخر هفته این اجناس رو حداقل 270 هزار تومان بیرون نت میفروختم
شما متاسفانه ندیده و نشناخته ، میبرید میدوزید
فروش نتی برای بنده 0.001% فروشم هم نیست ، اینکه اینجا وقت میزارم برای دید پیدا کردن به نیازها جهت سفارش اجناس برای بازار واقعی هستش
یه فروشهای تک و توک هم که میبینید میگذارم به این دلیل هستش که از دید بنده بازارچه یکی از جاذبه های فروم هستش و روی این فروم زمان و انرژی زیادی گذاشتم و میخوام باز به اوج برگرده
تمامی اجناسی که موجود دارم به دلیل نو بودن و قوانین فروم قابلیت فروش در بازارچه رو ندارند و گرنه قدرت این رو دارم که اجناسی با قیمتهائی ارائه کنم که از درو دیوار بازارچه یوزر سرازیر بشه
در ضمن دوستانی هم که مستقیما بنده رو میشناسند میدونند که 10-20 تومن ریخت و پاش 1 روزم هم نمیشه ، حالا برای 5 تومن بیام خودم و زحماتم رو خراب کنم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks