goldberg2000 (08-08-10), lord_shire (08-08-10), nima_hl (08-08-10)
کاربر شهرسختافزار
QUOTE=nima_hl;207455]سلام
تا اینجا بالاترین پیشنهاد رو کاربر گرامی lord_shire به قیمت 230 دادند دوستان اگر پیشنهاد بالاتری تا امشب نداشتن فردا سیستم تحویل ایشون میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید [/QUOTE]
میدونم این پست رو بخاطر مدیر بودن پاک میکنی
ولی حرف زدی پاش وایستا
زمان پایان مزایده دیشب بود و السلام
پس به عهد خود وفا کن
قضاوت رو خودت کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
goldberg2000 (08-08-10), lord_shire (08-08-10), nima_hl (08-08-10)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط am2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میدونم این پست رو بخاطر مدیر بودن پاک میکنی
ولی حرف زدی پاش وایستا
زمان پایان مزایده دیشب بود و السلام
پس به عهد خود وفا کن
قضاوت رو خودت کن[/QUOTE]
متوجه منظورتون نمیشم
دیشب که میخواستم بخوابم و امروز که بیدار شدم Over_Cracker گرامی بالاترین پیشنهاد رو داده بودند که باهاشون تماس گرفتم و برنامه ارسال رو گذاشتیم
نه ساعتی تعیین کرده بودم نه برام اهمیتی داشت چه قیمتی فروش بره اگر قیمت برام اهمیت داشت نهایتش تا آخر هفته این اجناس رو حداقل 270 هزار تومان بیرون نت میفروختم
شما متاسفانه ندیده و نشناخته ، میبرید میدوزید
فروش نتی برای بنده 0.001% فروشم هم نیست ، اینکه اینجا وقت میزارم برای دید پیدا کردن به نیازها جهت سفارش اجناس برای بازار واقعی هستش
یه فروشهای تک و توک هم که میبینید میگذارم به این دلیل هستش که از دید بنده بازارچه یکی از جاذبه های فروم هستش و روی این فروم زمان و انرژی زیادی گذاشتم و میخوام باز به اوج برگرده
تمامی اجناسی که موجود دارم به دلیل نو بودن و قوانین فروم قابلیت فروش در بازارچه رو ندارند و گرنه قدرت این رو دارم که اجناسی با قیمتهائی ارائه کنم که از درو دیوار بازارچه یوزر سرازیر بشه
در ضمن دوستانی هم که مستقیما بنده رو میشناسند میدونند که 10-20 تومن ریخت و پاش 1 روزم هم نمیشه ، حالا برای 5 تومن بیام خودم و زحماتم رو خراب کنم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Over_Cracker (08-08-10), PUMAOC (08-08-10)
نمی خواستم بازم پست بدم ولی کار شما درست نبود .شاید اگه من هم مثل این دوستمون برات گل میفرستادم و نیما جان نیما جان میکردم میگفتم خاطرتو میخوام دوستت دارم شما هم قدری تامل میکردی!
شما نه به ساعتی که برای پایان مزایده قرار گذاشتید پایبند بودید نه به قیمت . اولین و آخرین و بالاترین قیمتو بنده دادم ولی مثل اینکه مزایده نبود شاید هم بود و خصوصی بود .
در هر صورت شما صاحب کالا هستی و اختیارشو داری ولی مزایده شرایط دیگه ایی داره . فکر هم نمیکنم کسی تو این فروم پیدا شه کار شما رو تایید کنه!
goldberg2000 (08-08-10), nima_hl (08-08-10)
کاربر شهرسختافزار
مثل اینکه ما هرچی خویشتن داری میکنیم شما دوباره دوست دارید بیجهت جو بدید.
من اگر به هر نحوی با اقا نیما صحبت کردم ,فقط و فقط به خاطر شخصیت ایشون بوده ,اصلا هم اهل تملق نیستم,و الا پیام خصوصی چه بسا زمینه ای مستعد تر بود. (عمومی بودن مطالب دال بر صدق این مهم داره)
ایشون صبح تا شب بدون هیچ چشم داشتی اینجا دارن کار میکنند تا یه پست بی جهت داده نشه و یا تاپیک شلوغ نشه.
برخوردشون به عنوان یه مدیر با کاربرای جدید فوق العادست که من برای اولین بار هست که در انجمن های ایرانی شاهد بودم.
حتی وقتی پست های خارج از ارزش تاپیک منو پاک کردند(جهت مرتب سازی) ,تو پیام های عمومی من ذکر کردند و منو در جریان قرار دادند.
و...
در ضمن ایشون گفتند تا امشب بالاترین قیمت ,منم نیمه شب بود که قیمت بعدی رو دادم و شما دوباره صبح قیمت دادید و من بعد از اون یه قیمت بالاتر دادم که تا اون موقع داداش نیما
از شب که pc رو ترک کردند وارد سایت نشده بودند ,و به محض مشاهده تاپیک طبق صحبتی که شده بود ,ختم تاپیک اعلان شد.(شما خودتون در تایید ادامه مزایده, شرکت کردید و این بر خلاف صحبتی بود که اقا نیما انجام داده بودند,این نشون میده شما اصلا پایبند به زمان نبودید.)
گیرم که بر فرض محال ایشون اشتباهی هم مرتکب شدند ,ما ادب و احترام رو فدای منفعت خودمون باید بکنیم؟
اگر برای لحظه ای حدس میزدم که قراره به ایشون کوچکترین توهینی بشه یا بیجهت مورد مواخده قرار بگیرند ,به هیچ عنوان در تاپیک شرکت نمیکردم. چه بسا من جمع رو بر اساس شخصیت ایشون منطقی و صمیمی و همراه با احترام دیدم.
این صحبت که مزایده خصوصی بود بسیار زشت و خارج از شان بچه های این سایت بود ,این نشون میده شما دید و منطق مناسبی حتی برای شرکت در یک مزایده ندارید.
آخرین ویرایش توسط Over_Cracker در تاریخ 08-08-10 انجام شده است
goldberg2000 (08-08-10), nima_hl (08-08-10)
|
|
[QUOTE=Over_Cracker;207650]
در ضمن ایشون گفتند تا امشب بالاترین قیمت ,منم نیمه شب بود که قیمت بعدی رو دادم
ا/QUOTE]
مورد همینه امشب که معنیش نیمه شب نیست!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
goldberg2000 (08-08-10)
کاربر شهرسختافزار
دقیقا...من نیمه شب بعد از شما پست دادم,چون هنوز یکی دو ساعت بیشتر از 12 نگذشته بود . (با این حال تا اینجا میشه گفت پیشنهاد من باطل هست)
اما موقعی که شما صبح بعد از من پست میدید ,نشون از تایید شما در ادامه مزایده میده.
پس شما هم بی توجه به مطلب:
بودید,و فقط من و شما در این تاپیک شرکت داشتیم ,و دلیلی برای عدم موافقت ایشون وجود نداشت.(و صبح که به تاپیک مراجعه کردند چون من تا اون موقع قیمت بالاتری داشتم ,و سیستم رو گرفتم)کد:تا اینجا بالاترین پیشنهاد رو کاربر گرامی lord_shire به قیمت 230 دادند دوستان اگر پیشنهاد بالاتری تا امشب نداشتن فردا سیستم تحویل ایشون میشه
چی شد وقتی صبح پست میدادید مطلب فوق فاقد اهمیت برای شما بود ,اما حالا شده سند حقانیت شما؟
اگر ذره ای احساس میشد حق شما ضایع شده ,بنده قطعات رو به صورت رایگان تقدیمتون میکردم.
لطفا بیش از این فرافکنی نفرمایید.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks