دوست عزیزم یه قیمت پایه بذاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام خدمت همگیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک عدد CPU Q9550 باکس خریداری شده و یکماه کار کرده Rev E0 و 100% سالم به بهترین قیمت پیشنهادی به فروش می رسد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دلیل فروش نیاز مالی
|
|
دوست عزیزم یه قیمت پایه بذاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط NVIDIA>ATI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب از اونجا که قیمت باکس این قطعه در بازار تهران بین 270-280 هزار تومن هست من قیمت پایه رو 250 هزار تومن میذارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز فکر نمیکنید قیمت بالا باشه؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با توجه به دست دوم بودن من 190 خریدارم
شرمنده دوست من ولی با این قیمت بعید بدونم به صرفه باشه برای کسی.با این حال صاحب اختیار شماییبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
OverMind (20-02-10)
هنوز موجوده؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز اگر فروخته شده اعلام کنید . اگر نه که من 192 خریدارم .
در مورد قیمت هم که حتما متوجه هستید I5 750 با قیمت 240 و کارایی قابل توجه بالاتر و اور بهتر.درضمن نو CPU شما حداکثر 260 هستش
200 خريدارم
کاربر شهرسختافزار
دوستان این CPU فروش رفته
اقا مهرداد بد نیست یه نگاه به پستی که زدی بندازی البته جسارت میکنما معذرت مدیران لطفا قفل کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks