قوانین اینه که همینجا عکس قطعات رو در کنار نام کاربری فعلی بزارید تو انجمن
نه اینکه به یک انجمن دیگه لینک بدین
سلام
دوستان من یه سی پی یو intel core i7-4770 و رم Corsair Vengeance 2x8gb DDR3 دارم که هر دو تا اک هست و میخوام با قیمت خیلی مناسبی بفروشمشون.
CPU :
مدل : Intel Core i7-4770 Processor 8M Cache, up to 3.90 GHz
قیمتی که تو سایت خود اینتل نوشته شده 303-312 دلار (لینک intel)
RAM :
مدل :Vengeance — 16GB Dual Channel DDR3 Memory Kit CMZ16GX3M2A1600C10
قیمتی که تو سایت خود corsair نوشته شده 135 دلار (لینک corsair)
اگر کسی مایل به خرید هست لطفا به این تاپیک مراجعه کنه.
آخرین ویرایش توسط lvlehrad در تاریخ 31-12-16 انجام شده است
|
قوانین اینه که همینجا عکس قطعات رو در کنار نام کاربری فعلی بزارید تو انجمن
نه اینکه به یک انجمن دیگه لینک بدین
من یه تاپیک دیگه رو تو این انجمن دیدم که لینک گذاشته بودن و مدیر گفته بود اگر لینک به صورت کد باشه موردی نداره...میشه لطفا لینک قوانین بازارچه رو بدید پیدا نکردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen1367 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی
پشت هر قانونی یه دلیلی وجود داره و فکرکنم دلیل عکس گذاشتن این هست که ثابت بشه کالاها مال خودش شخص هست و وضعیت کالا هم مشخص بشه که برای هر دو مورد من تو لینکی که دادم عکس تهیه کردم.
اینجا توضیحات خیلی زیاد ندادم که فروش موازی با اون تاپیک نداشته باشم وگرنه مشکلی ندارم برای دوباره عکس گرفتن.
عکس اضافه شد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
salam dooste aziz
che gheymati gozashti ghet`aro?
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amindiamond برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم 330 مشتری پیدا شده و قطعی شده.
سی پی یو هم 850 مشتری پیدا شده ولی هنوز قطعی نشده و اگر پیشنهاد بالاتری بدید میتونم بهتون بفروشم
دوستان رم فروخته شد.
اگر کسی سی پی یو رو خواست اطلاع بده
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks