اگه نظر منو بخوای ATI 4770 بخری بهتره
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SSA Leopard
خريدار يك كارت گرافيك 4830 يا 8800ْgt هستم
قيمت هم توافقي البته با رعايت اصل چونه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن مي تونم يه معاوضه هم بكنيم با يه asus 8500gt كه تفاوت قيمت پرداخت خواهد شد.
اين كارت asus 8500gt ( اين كارت رو خودم 1.5 پيش خريدم 120000 تومان عجب اشتباهي هم كردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
خوراك asus 8500gtاونايي كه مي خوان بتركونن اوركلاك رو چون تحمل حرارت فوق العاده بالايي داره .
در ضمن من برام گارانتي اصلا مهم نيست فقط كارت بايد سالم باشه (يعني تست كاركرد هم مي گيرم از كارت )
بعد ديگه
ترجيحا اگه ساكن كرج يا تهران باشه كه حضوري خدمت برسم
البته مي تونيد راهنمايي كنيد كار كرد كدوم بهتره من خودم به اين نتيجه رسيد اين دو كارت در يك سطح هستند.
پيروز باشيد.
آخرین ویرایش توسط lorn در تاریخ 19-05-09 انجام شده است
|
|
اگه نظر منو بخوای ATI 4770 بخری بهتره
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lorn (21-05-09)
SSA Leopard
چرا مگه 4770 از اين دوتا قوي تره ؟
دوست عزیز اگه خواستی کارت گرافیک بگیری حتما حتما از انویدیا باشه چون اکثر بازیهای روز بیشتر با کارت سری انویدیا فریم بیشتری دارند.
پیشنهاد من همون 8800gt هست که کرایسس رو راحت اونم very high اجرا می کنه.من خودم یکی دارم ولی دلم نیاد بفروشم
lorn (22-05-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام
البته هدف تاپیک مقایسه ای دو نیست ولی اگه قصد مقایسه و ارزیابی این دو کارت برای خرید هست به نظرم بیشتر باید در این رابطه تحقیق بشه.
به نظر من 4830 بهتره 8800 الان چندان نسبت به کارت های موجود به صرفه نیست مگر دسته دو قیمت مناسب .
http://www.tomshardware.com/reviews/...fire,2098.html
lorn (22-05-09)
SSA Leopard
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشكر از همه شما سروران من خودم تحقيق كردم و مي دونم كه 4830 به مقدار10 الي 20 درصد سري تره ولي قابليت اور 8800 بيشتره
حالا گذشته از اينا كسي از اين مدل ها دست دوم نداره با ما فقير فقرا راه بياد
پيروز باشيد
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز مناز این مدل ها بالاترش رو دارم 9800gtx+ zotac که کلا 20 روز کار کرده و پیچ هم نشده اگر میخوای اطلاع بده تا قیمت رو بهت بگم
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrg66 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهاد من همون 8800gt هست که کرایسس رو راحت اونم very high اجرا می کنه.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در چه رزولیشنی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
EVGA Classified E760
Intel core i7 920 D0
DOMINATOR GT 2000 C8
VGA:2X MSI HD 5970 QuadFire
X-FI Titanium Fatal1ty Champ1on
CM HAF 932 BLACK RED MOD
ENERMAX REVOLUTION 1250W
masterpc (11-06-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks