بچ نامبر عزیزم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چه خوب از هر چیزی قرار میدی یک عکس هم بگذاری البته نه عکس اینترنتی عکس از خود محصول زودتر فروش میره و تعداد پستهای اضافی مثل پست خودم کمتر میشه
عضو VIP شهرسختافزار
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
بچ نامبر عزیزم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چه خوب از هر چیزی قرار میدی یک عکس هم بگذاری البته نه عکس اینترنتی عکس از خود محصول زودتر فروش میره و تعداد پستهای اضافی مثل پست خودم کمتر میشه
Going To Change New HardWare Soon
Moein (25-06-10)
عضو VIP شهرسختافزار
این سی پی یو بچ نامبرش از سی پی یو قبلی خود من بهتر هست و می تونه توی فرکانس های بالاتری 3d mark پاس کنه
Batch number : 3013A472
این سی پی یو بچ نامبر خوبی داره به راحتی روی فرکانس 6200 مگاهرتز 3D Mark 05 پاس میکنه ، خلاصه باب کار بچه های اورکلاکر هست .
آخرین ویرایش توسط nasiban در تاریخ 28-06-10 انجام شده است
سایت اطلاع رسانی و فروشگاه سخت افزار WWW.P30HARDWARE.NET
ارتباط با من 09370309268 - nasiban@yahoo.com - nasiban@gmail.com
عضو VIP شهرسختافزار
با سلام
چون متقاضی زیادی داشت بهتره که دوستان سی پی یو های توی بازار رو تهیه کنند :دی
و از فروش سی پی یو منصرف شدم فکر کنم پاس کردن فرکانس 6.2 برای تست Vantage فوق العاده می تونه باشهه پس در نتیجه تاپیک قفل و حذف بشه
با تشکر معین
New Season
ViViD (29-06-10)
عضو VIP شهرسختافزار
شاید دلیلش یک مقداری مشکلات درآمد دوستان باشه معین جان هر کسی نمیتونه همچین قیمتی پرداخت کنه هر چقدر هم که قوی و قدرتمند باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
D J V A H I D (29-06-10)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
New Season
pc_hex (04-07-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks