من يك كولر thermaltake TMG i1 دارم تميز و فقط دو هفته ست كه خريدمش. چون سيستمم رو دارم ميفروشم اينو هم ميخوام بدم. هر كي ميخواد Pm يده. يك سال هم گارانتي فونيران داره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من يك كولر thermaltake TMG i1 دارم تميز و فقط دو هفته ست كه خريدمش. چون سيستمم رو دارم ميفروشم اينو هم ميخوام بدم. هر كي ميخواد Pm يده. يك سال هم گارانتي فونيران داره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
عکسی ازش بزاری ممنون میشیم....
براي ديدن مشخصات كامل به سايت فونيران مراجعه كنيد.
http://www.phoniran.com/_-fa/product...=f,597,606,579
قيمت پايه هم 25 هزار تومنه.
کاربر شهرسختافزار
سلام. . عزیز قیمت نو این فن چنده ؟؟؟؟
به مادربرد من میخوره ؟؟؟
GIGABYTE
Model : 945 GCM-S2L
نوش 35 تومانه
Freedom of Speech doesn't mean when there isn't freedom after speech
کاربر شهرسختافزار
شما تهران هستید ؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط meysam 2009 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به مادربرد من میخوره ؟؟؟
GIGABYTE
Model : 945 GCM-S2L
|
|
سلام دوست عزيز.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farshad_hp برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من تهرانم.
فكر ميكنم كه نصب ميشه. مادر برد من P5k/EPu هست و به راحتي روي اون نصب ميشه. اگه PWM رو از داخل Bios فعال كني صدايي از فن نميشنوي!!! منE7300 رو باهاس تا 3.5 اوركلاك كردم و توي prime دما از 65 بالاتر نرفت.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منبع عكس: www.phoniran.com
Giga byte 945 GCm- S2l:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
اميد وارم كه نصب بشه.
يه سوال ديگه وزن اين فن چقدره ؟ تو كيس جا ميشه ؟ سنگيني نمي كنه رو مادربرد چون تو كيس وسله ؟
آخرش چند تومن ؟؟؟ دانشجويي حساب كن . منم كرج هستم .
سلام دوست عزیز.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farshad_hp برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه توی پروفایل منو نگاه می کردی می دیدی که من هم مثل خودت دانشجو هستم. قیمت خوبی گفتم. فکر نمی کنم پایین تر راه داشته باشه. شمارم رو برات Pm می کنم.
Cpu: E7300 @ 3402 Mhz ,Vcor:1.378 vMobo: P5K/EPU, p35 ChipstRAm: Gskill 2*1Gb Bus 1066 Mhz @ 5-5-5-15Grafic: ZOTAC GTX 260Power: Green Gp 785 Real
دوست عزیز وزن این کولر با فن حدود 550 گرمه و من مشکلی داخل کیس ندارم. ارتفاع داخلی کیس شما حداقل باید 17 سانتی متر باشه تا با مشکل مواجه نشید. کیس من Green 2002 هست. این فن در اکثر کیس های Mid tower جا میشه. در حالت ایده ال فقط 450 دور میزنه ولی در حالت لود کامل تا 2800 دور میرسه. ولی باز هم نسبت به فن استوک اینتل صدای خیلی کمتری داره.
Cpu: E7300 @ 3402 Mhz ,Vcor:1.378 vMobo: P5K/EPU, p35 ChipstRAm: Gskill 2*1Gb Bus 1066 Mhz @ 5-5-5-15Grafic: ZOTAC GTX 260Power: Green Gp 785 Real
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks