سلام دوست عزیز. بنده 45 خریدارم.
دوستان
یک فن Cooler Master V8 دارم که چون میخواستم یک مقدار اوازم آب بازی بگیرم بگذارم توی کامپیوترم میخواهم بفروشمش .
اینم لینک سازنده فن برای کسانی که تا بحال فن را ندیدا . CoolerMaster V8
خوبیش اینه که فن خیلی کم صدایی هستش . برروی Socket 1336 , Socket AM2 , LGA 775 نصب میشه . توجه کنید این فن من از اونهایی هستش که تبدیل برای LGA 1156 نداره .
فن خوبی جون میده برای کیسهایی که کنارشون شفاف هست قیافش دقیقا آدم را یاد ماشینهای دهه 70-80 میاندازه که با کشتی عوضی گرفته میشدند .
حدود 5 ماه هم برام صادقانه خدمت کرده . سالم سالمم هست یک خطم روش نیفتاده جعبه و همه لوازمش هم هست که هم سالم هست و هم کامل البته من اون خمیر ThermalFusion 400 که بعنوان نمونه همراهش بود برای Heatsink پل شمالی مادر بردم مصرفم کردم بنابراین فقط اون خمیر ShinEtsu مونده که همراش بفرستم که اونم دست نخورده دست نخورده هست.
حالا اونهایی که مایل هستن قیمت پیشنهادی خودشون را بدن . ولی ترا بخدا قیمتی ندید که اشک من همینجا در بیاد . قیمتش را الان توی نمایندگی دریا کامپیوتر ندارم اما توی اینترنت الانش 85 تومان بدون هزینه پست دارند می فروشنش . فکر منم باشید که باید پول تا رسیدنش دست شما را بدم.
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزیز. بنده 45 خریدارم.
پیشنهاد 50 تومان توسط دوست گرامی reza joon داده شد. به هر حال تا ساعت 12 امشب این فن را به بالاترین قیمت پیشنهادی میفروشم . فردا هم می فرستمش برای خریدار که رسیدنش برای طرف به تعطیلات نخوره .
البته به سریعترین رش ممکن .(سعی میکنم طوری باشه که 24 ساعته حد اکثر برسه به دست خریدار)
دوستان فن مورد نظر به دوست گرامی reza joon فروخته شد به قیمت 50000 تومان
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks