MicroSystem (26-09-09)
عضو VIP شهرسختافزار
با درود
این کارت با نمای زیر گارانتی اهتمام تا تاریخ 03/09/89 بفروش میرسد
این کارت دارای حافظه 2 گیگ DDR5 می باشد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداور شده اما نه در حدی که روش فشار بیاد و با رعایت اصول ایمنی اور شده است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تست AquaMark زیر که میبینید با کلاک 900/1000 پاس کرده است:
و تست 3D Mark 2001 که با کلاک 870/1000 پاس کرده است:
قیمت من خودم در اوج گرونی و زمانی که بهترین گرافیک بود خریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید به قیمت 650 هزار تومان و الان با قیمت 400 هزار تومان راضی شدم بدهم جهت خرید مادربرد Core i7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط ViViD در تاریخ 26-09-09 انجام شده است
Going To Change New HardWare Soon
MicroSystem (26-09-09)
|
|
چند بدم با کارت گارفیکی من تعویض کنی ؟؟
xfx 9800 gtx+ black از گارانتیشم مونده ... فوق العاده تمیز ....
MicroSystem (26-09-09), ViViD (26-09-09)
عضو VIP شهرسختافزار
متاسفانه تا وقتی فروش نرود قصد خرید هیچ قطعه ای ندارم شاید منتظر موندم 5870 بیاد
یا 4890 بخرم
بر هر حال ابتدا فروش مهم هست برام
متشکرم
ViViD جان هر چی رو میخای بفروشی بفروش ولی این رو نه. حیفه. سری 5 رو با 4 صدی 99 میشه کراس کرد
ViViD (26-09-09)
عضو VIP شهرسختافزار
دست روی دلم نزاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط masoomiyat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر واقعاً قابلیت کراس داشته باشه که برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته با این قیمتهایی که بعضی گفتند کم کم دارم شل میشم که ندهمشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه برای کارت من مشتری باشه من حاضرم بردارم ....
ViViD (27-09-09)
|
|
از هر لحاظ بخای حساب کنی اولن 650 پول بالاش دادی به افتش نمی ارزه
دوما کلی بهت حال داده این رسم وفا و مردونگی نیست !
و دلیل سوم اینکه توی همین شرایط کارت بهتر از این نیست (اگه 295 رو کنار بگذاریم) و تا سری 5000 برسه به ایران و یه ذره قیمت تعادلی شه کلی طول میکشه.
چهارمن توی یه تست از لیون خوندم که سری 3 و 4 رو کراس کرده بودن پس 4 و 5 هم به احتمال بشه.
از یه طرف فعلن این کارت جوابگو هست. از اونجایی که PCI-E 3.0 برای این نسل نرسید برای نسل بعد دوباره باید یه کارت با درگاه جدید و مین جدید خرید. به نظر من فعلن نگهش دار.
آخرین ویرایش توسط masoomiyat در تاریخ 27-09-09 انجام شده است
MicroSystem (27-09-09), ViViD (27-09-09)
عضو VIP شهرسختافزار
سلام دوستان با توجه به اینکه قیمتهای این گرافیک خیلی ناجور شده فکر کنم منصرف شدم دیگهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نگاه میدارمش ایشاللهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مگر اینکه به همون قیمت 400 مشتری برایش پیدا بشود ولی کمتر دیگه نمیدم
masoomiyat (27-09-09)
کاربر شهرسختافزار
وحید حیف که کفگیر ما ته دیگ خورده (کل سیستم رو برای اینکه قرضم رو بدم فروختم )وگرنه خودم بر میداشتم راستی کی پیغام خصوصی هم بهت زدم بخونش اگر میخوای سیستم جدید جمع کنی
ViViD (27-09-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks