با سلام
قطعات زیر به فروش میرسد
چون فاصله شهر ما با نزدیکترین شهر باز هم زیاده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و هزینه پست هم برای ارسال یک قطعه صرف نمیکنه قطعات کوچک رو به صورت کلی میفروشم یعنی یکجا
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دی وی دی رام لایتون گارانتیش به پایان رسیده اما سالم هست و زیاد هم استفاده نشده شاید 1 ماه روی سیستم بوده و بعد از اون بدلیل خرید دی وی دی رایتر بلااستفاده مونده تا گارانتیش هم تمام شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد Asus Rampage 2 Extreme فاقد گارانتی و آماده برای نیتروژن مایعبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اطراف سوکت خمیر بازی زده شده تا زمانی که پردازنده خریدم با نیتروژن اورکلاک کنم اما هیچ وقت پردازنده نخریدم
مادربرد تنها مشکلی که داره یکی از سوکتهای فن اون کار نمیکنه و هیچ مشکل دیگری نداره
پاور 785 گرین تا تاریخ 6 سال دیگر گارانتی دارد کاملاً سالم و برخلاف خیلی گفته خیلی بی صدا هست و خنک تمام قطعاتش هم کامل موجود هست
هارد 320 وسترن دیجیتال تا تاریخ برج 9 گارانتی سازگار ارقام دارد
سوییچ میکرونت همراه با کابلهای مربوطه
2 گیگ رم کینگستون باس 800
1 گیگ رم کینگمکس باس 800
و همچنین یک مادربرد Asus M2N68-AM Plus که چون در دسترس نیست عکس ازش ندارم اما مادربرد نو هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قطعات کاملاً سالم هست و خودم استفاده دارم میکنم به جز مادربرد آخری که نو هست و استفاده نشده
قیمتها به شرح ذیل است:
رم کینگستون 2 گیگ= 35
رم کینگمکس 1 گیگ= 20
دی وی دی رام لایتون=12 تومان
سوییچ Micronet دو به یک= 15
هارد 320 وسترین دیجیتال= 35 تومان
پاور گرین 785 = 90 تومان
مادربرد R2E = قیمت 280 تومان
مادربرد M2N68 = قیمت 65 تومان
شرح کالا رو هم که در زیر هر عکس خدمتتون عرض کردم
اگر احیاناً یک نفر پیدا بشه که همرو بخره خیلی تخفیف میدهمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks