ماشالله چه سرزبانی دارید شما ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودم که لازم ندارم ، ولی برای رفقا ، 95 تومان خریدارم .
عضو VIP شهرسختافزار
ماشالله چه سرزبانی دارید شما ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودم که لازم ندارم ، ولی برای رفقا ، 95 تومان خریدارم .
.
.
....
......
|
|
HWBOT Crew
سلام بر سید عزیز...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این بورد که هیچی! سیستم من قابل شما رو نداره... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی خداییش قیمت رو خیلی دست پایین ندادین...؟؟
p5k دست2 فکر می کنم این قیمتا باید باشه...!!!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بابا سید شما که دستی در اوور دارید تو سر مال نزنید...!!! این موجود FSB 600 زده!!! اونم نه با Dice با Air...!!!
البته آب و هوای بلغارستان بوده...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بابا قبول دارم ، برد خوبیه . البته ، P5Q-E از این برد بهتر هم نباشه ، ضعیف تر نیست . فقط و فقط VRD11.1 موجود در P5Q-E خودش رو به وضوح در اورکلاک هسته های Wolfdale و Yourkfield نشون میده .
البته همه چیر برد رو هم اورکلاک نگیریم , P45/ICH10 بسیار ، امکانات و قابلیت های بیشتری نسبت به P35/ICH9R داره .
گفتم که خودم نمی خوام ، واسه کسی می خوام که اورکلاک نمیکنه .
من الان یه P5Q-E سراغ دارم ، 1 سال هم از گارانتیش مونده ، طرف 110 تومان فروشندست .
شما این مورد رو هم در نظر بگیر .
من فقط قیمتی که مد نظرم بود رو دادم ، همین . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دست شما درد نکنه .
.
.
....
......
بابا شوخی کردم عزیز ( دیگه پسر عمو ها هم نمیتونن با هم شوخی کنن ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mahdi_Moosavi (25-02-09)
ایشون معرفی نیاز ندارندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی هر تاپیکی که وارد بشن ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هدفش فقط اذیت و آزاره این جاندار پاکدامن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks